De ce-a ”secat” arteziana din Grădina Publică

De ce-a ”secat” arteziana din Grădina Publică

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
3 comentarii

În condiţiile în care iluminatul public nu funcţionează aşa cum ar trebui, Grădina Publică a rămas, din păcate, şi fără singura sursă sigură de lumină după lăsarea serii: fântâna arteziană. Nu e o glumă, jocul de lumini colorate din interiorul bazinului fântânii reuşeşte să mai risipească din bezna în care se cufundă cel mai mare parc.

De aproximativ o săptămână, însă, fântâna pare că a secat, fapt pe care ni l-au semnalat cititorii ziarului şi care ni s-a confirmat luni dimineaţă, când am fost în parc.

După cum am aflat de la directorul SC Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, fântâna arteziană nu funcţionează pentru că s-a defectat o piesă componentă a unei pompe. Pentru a nu schimba pompa cu totul, autorităţile au reuşit să găsească un furnizor al piesei defecte şi, de îndată ce comanda va fi onorată, se va efectua reparaţia, iar fântâna va fi repusă în funcţiune.

Citit 3956 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 00:47

3 comentarii

 • postat de atamanu Miercuri, 08 August 2018 19:21 5.13.165.*** Link la comentariu
  0
  13

  Rasul curcilor....Exact ca-n bancul ala vechi, comunist.

  Raportează
 • postat de dgi Miercuri, 08 August 2018 14:48 82.208.137.*** Link la comentariu
  0
  17

  Garantie probabil ca a existat, dar pentru mai putin de 5 ani. Jalea mare este modul de exploatare si intretinere. Daca Gaspodarire Urbana nu gaseste cosasi (pentru ca ofera program de lucru ciudat si salarizara minima) de ce am crede ca poate gasi meseriasi in electrica si automatizari. Asa ca totul se reduce la profesionalism si respect fata de cetatean. Daca acestea nu exista nici fantana nu functioneaza, iluminatul este stricat, mizeria domneste etc.

  Raportează
 • postat de Anonim Miercuri, 08 August 2018 08:47 81.196.55.*** Link la comentariu
  0
  24

  Parc facut pe fonduri europene dat in folosinta acum 5 ani si s-a defectat pompa ? Nu exista garantie pentru lucrarea efectuata?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.