Călin Popescu Tăriceanu, la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poate că Antonescu va veni în calitate de preşedinte, speră Dobre *

Liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, se va afla, astăzi, 14 noiembrie, în judeţul Galaţi, unde va participa la mai multe acţiuni electorale în Şendreni, Oancea, Tg. Bujor şi Costache Negri.

Este a treia acţiune electorală în care participă lideri liberali de la centru, însă nu şi candidatul la prezidenţiale, Crin Antonescu. Din contră!, a răspuns liderul PNL Victor Paul Dobre: la lansarea cărţii senatorului Varujan Vosganian, nici nu era programată vizita lui Antonescu, iar pentru astăzi nici vorbă ca prezenţa lui Tăriceanu să fi fost coordonată cu cea a liderului PNL.

Cât priveşte vizita programată săptămâna trecută, se ştie că Antonescu a participat la Cotroceni, la consultări, a adăugat Victor Paul Dobre.

În plus, „Crin nu utilizează logistica parlamentului, nu avem avioane, elicoptere…”; iar Galaţiul nu e singura destinaţie ratată, a precizat Dobre:

„A mai anulat vizite şi în Cluj, Bistriţa… Oricum, sper să vină aici în calitate de preşedinte”.

Şi acest lucru, pentru că până pe 22 noiembrie, Crin Antonescu nu mai are nicio vizită programată la Galaţi, iar pentru turul al doilea, „facem un program special.. nimeni nu are programat încă ceva…”.

Nimeni, cu excepţia preşedintelui Traian Băsescu, a cărui prezenţă e aşteptată în oraş pe 30 noiembrie, aşa cum a venit, înainte de al doilea tur de scrutin, şi în 2004.

„Pentru domnul actual preşedinte eu am organizat mitingul în 2004 - când PNL era în alianţă cu PD - pentru că. dacă era după PD, nu venea…”, a încheiat Dobre.

Citit 803 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.