Contestaţii respinse de Biroul Electoral

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul Electoral Judeţean a respins contestaţiile depuse de Alianţa PSD+PC şi PNL prin care se cerea înlocuirea preşedinţilor şi locţiitorilor unor secţii de votare din judeţ. Cele două contestatare îi acuzau pe preşedinţii şi locţiitorii respectivi că ar avea legături diverse, de rudenie sau de altă natură, cu membrii PD-L.

Democrat-liberalii au fost invitaţi să prezinte un răspuns la acuzaţiile aduse şi au explicat că persoanele vizate de contestaţia PSD şi PNL au demisionat, după alegeri, din partid, deci nu mai sunt, la acest moment, membri PD-L.

În plus, lista de pe care au fost traşi la sorţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare a fost avizată de Autoritatea Electorală Permanentă.

O sesizare depusă de PD-L Matca a fost şi ea respinsă de BEJ Galaţi. Democrat-liberalii acuzau PSD Matca de faptul că ar fi organizat un convoi de maşini folosind drapelul României. Sesizarea a fost respinsă ca nefondată.

Mai trebuie spus că unii dintre preşedinţii şi locţiitorii birourilor secţiilor de votare au demisionat şi vor trebui înlocuiţi.

Citit 611 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.