UPDATE. Ghid turistic digital şi platformă interactivă pentru cetăţeni

UPDATE. Ghid turistic digital şi platformă interactivă pentru cetăţeni
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

UPDATE. Începând de astăzi, gălăţenii şi vizitatorii oraşului nostru au la dispoziţie aplicaţia mobilă Galati City App, un ghid turistic digital şi o platformă interactivă pentru cetăţeni, pentru care Primăria plăteşte firmei Eventya Co SRL, 69.377 de lei cu TVA, adică peste 15.000 de euro. Contractul a fost atribuit prin achiziţie directă din catalogul electronic, compania furnizând servicii similare pentru alte administraţii locale din Piatra Neamţ, Braşov sau Harghita.

Aplicaţia poate fi descărcată de către utilizatorii Android şi iOS, de pe platformele Google Play şi App Store. Este deservită de website-ul cu acelaşi nume şi conţine informaţii despre cele mai importante obiective turistice din oraş, instituţii de cultură,locuri de cazare, masă şi agrement, dar şi agenda evenimentelor. Tocmai de aceea primarul Ionuţ Pucheanu a lansat invitaţia de a se înscrie în aplicaţie tuturor operatorilor care doresc să îşi promoveze serviciile (de cazare, masă etc) şi evenimentele pe care le organizează.

Modulul „Raportări şi incidente” a reprezentat principala motivaţie a acestei aplicaţii menite să faciliteze comunicarea cu cetăţenii. Astfel, gălăţenii pot trimite sesizările lor direct către Primărie, cu condiţia să se autentifice pe baza adresei de email şi a numărului de telefon. 


Aplicaţia ”Galati City App”, destinată locuitorilor şi vizitatorilor oraşului, va fi lansată astăzi, la sediul Primăriei. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, aplicaţia de mobil va funcţiona atât pe iOS, cât şi pe Android, şi le va permite gălăţenilor care o instalează să trimită nu doar reclamaţii, la care să ataşeze fotografii, ci şi să afle cine le-a preluat, în ce stadiu se află, cât durează soluţionarea lor, şi să reacţioneze în caz de nerezolvare. Iar edilul va putea verifica care angajat îşi face treaba şi cine nu. Totodată, vizitatorii Galaţiului vor putea afla atracţiile şi evenimentele din oraş.

Citit 7930 ori Ultima modificare Joi, 01 Noiembrie 2018 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.