Bucuria la PSD a durat 40 de secunde

Bucuria la PSD a durat 40 de secunde
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sediul PSD, ora 20,35. Feţe prelungi de oboseală şi conversaţie moderată în faţa unui televizor negru. Negru nu de supărare, ci din cauze naturale, adică mort.

„S-a stricat acum juma’ de oră. Dar oricum, Geoană are 33-34 la sută”, explică zâmbind, dar cu entuziasmul la jumătate, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. Presa intră la bănuieli că, din cauza rezultatului, pesediştii au „lucrat” televizorul.

Apare deputatul Florin Pâslaru: „Cum, n-avem televizor? S-a stricat? Şi acum spuneţi bip, bip…”. Trimite şoferul după plasma din geamul cabinetului său parlamentar. Dar de la Romarta la Studenţi e ceva cale.

„De unde să iau televizor? De unde?”, se lamentează Pâslaru la 20,55. Poate de la un vecin din blocul de deasupra sediului…

La 21,03 apare plasma. Tehnologia face fiţe: imagine avem, sonor ba. Pâslaru sparge tăcerea: „Fraţilor, diferenţa între Geoană şi… celălalt candidat valabil pentru preşedinţie este de sub un procent, asta înseamnă că în turul doi îl batem pentru că niciodată cel care a câştigat în primul tur…” uralele la adresa lui Băsescu îi întrerup discursul. Acu’ şi-a găsit sonorul să-şi revină.

Pâslaru continuă: „Bine că mergem cu Traian Băsescu. Până acum, ne gândeam că dacă ar fi alt candidat pentru Mircea Geoană, în afară de Traian Băsescu, poate că era lupta mai grea. Aşa, toată lumea ştie ce-a făcut Traian Băsescu în cinci ani de zile şi-l batem, nu? PSD!”, dă tonul Pâslaru.

„PSD, PSD”, răspunde pesedimea din sală. Bucuria a durat 40 de secunde, cu discurs cu tot. Pâslaru dă asigurări că la Galaţi, pe total judeţ, Mircea Geoană este pe primul loc.

Comentariu foto: Entuziasm moderat la PSD

Citit 1537 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.