Cinci posturi libere în administraţia locală

Cinci posturi libere în administraţia locală
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a cinci funcţii publice de execuţie vacante. Concret, administraţia locală are nevoie de un inspector, clasa I, grad superior la Serviciul Investiţii, de un consilier, clasa I, grad superior la compartimentul Corp Control Primar, de un consilier, clasa I, grad debutant la compartimentul Planuri de Urbanism, iar la Serviciul Evidenţa Persoanelor sunt necesari doi consilieri clasa I, unul grad superior şi unul grad asistent.

Pentru fiecare dintre cele cinci posturi, concursul va cuprinde trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu.

Pentru posturi se cer studii superioare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă, dar şi vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Citit 5531 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2018 00:33

2 comentarii

 • postat de Andrei L
  Marți, 13 Noiembrie 2018 09:00
  213.184.192.***
  Pentru cetatean crestin. Pe timpul lui Ceausescu baiatul dumitale nu ajungea la nici o facultate daca nu erai dumitale membru de partid sau aveai cine stie ce pozitie in societate. Pe de alta parte daca baiatul totusi termina o facultatea si nu il angaja nimeni, il lua frumusel si il baga la orice munca. Cred ca si acum isi poate gasi usor de munca la maturat. INCA IL MAI PLANGETI PE ceausescu. RUSINE oamenilor nu minte si vedere limitata.
  7
  3
  Raportează
 • postat de cetatean crestin
  Duminică, 11 Noiembrie 2018 18:55
  89.137.229.***
  Si eu am baiatul absolvent de administratie publica. Vechime de unde, un inceput nu toti au ca sa poata invata? Cum sa mai aiba curaj sa se inscrie ? ORICUM NU S-AR FI AJUNS PREA DEPARTE Stiu ei cum sa te pice si stim ca
  FIECARE FACE CUM ,CAND SI CE ARE CHEF CARE E PROBLEMA ?... In institutiile statului PARTIDUL e in toate. Nu ai adeziune solida, nu intri, frate. AM PLATIT DESTUl greseal ca l-am omorat pe ceausescu ...el dadea de lucru tineretului, acum o sa plece toti.
  2
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.