Achiziţie de 35.000 de euro pentru Târgul de Iarnă

Achiziţie de 35.000 de euro pentru Târgul de Iarnă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Târgul de Iarnă va avea loc, aşa cum aţi putut afla din "Viaţa liberă" în Grădina Publică, iar pentru serviciile de organizare a acestui eveniment Primăria municipiului Galaţi a lansat o achiziţie publică, în valoare de 160.650 de lei cu TVA, adică aproape 35.000 de euro.

Criteriul de atribuire a contractului este "preţul cel mai scăzut", iar ofertele sunt aşteptate până marţi, 4 decembrie, în condiţiile în care joi, 6 decembrie, ar urma să aibă loc deschiderea oficială a Târgului de Iarnă, care va dura până pe 16 decembrie.

Misiunea câştigătorului va fi să asigure scena, luminile şi sunetul necesare pentru programele muzicale care vor avea loc în această perioadă. În plus, se cere un "program de interacţiune cu publicul prin intermediul unei emisiuni zilnice desfăşurate la un post de radio local, de minimum 30 de minute pe zi, pe toată durata de desfăşurare a evenimentului".

Revenind la deschiderea oficială de pe 6 decembrie, Primăria vrea un spectacol de patru ore, cu momente de muzică pentru copii, colinde, reprezentaţii ale unor ansambluri populare, o întâlnire cu "Spiriduşii Crăciunului", dar şi cu Moş Nicolae. Distracţia va continua în fiecare zi, până pe 16 decembrie, în intervalul orar 18,00 - 20,00, cu programe care vor cuprinde muzică uşoară, dansuri tematice, colinde, spectacole susţinute de elevi din municipiul Galaţi, dansuri populare, numere de magie şi câte o întâlnire interactivă cu Moş Nicolae.

Citit 4269 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2018 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.