Înjurat de mamă şi umilit, un consilier local a demisionat

Înjurat de mamă şi umilit, un consilier local a demisionat

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
6 comentarii

"Niciodată n-am să pot să-mi înjur colegii, dar cineva şi-a permis să mă înjure de morţii mamei mele. Eu am crescut singur de la vârsta de 15 ani. Nici nu ştiu unde este mormântul mamei, pentru că atunci când avea 35 de ani şi-a luat lumea-n cap şi a plecat, apoi a murit. Tatăl meu a murit la 38 de ani şi am fost anunţat cu totul şi cu totul întâmplător, după un an şi ceva. Cum pot să fiu eu partener cu cel care m-a agresat?" Aceasta este mărturia lui Victor Malinovici, consemnată în procesul-verbal al şedinţei în care acesta a depus jurământul de consilier local UNPR - mandat câştigat în instanţă, dar a şi demisionat.

Demisia nu a fost doar o declaraţie, ci a fost depusă în scris, iar consilierii locali urmează să ia act de ea şi să-i declare vacant locul. În demisia scrisă, Malinovici îşi explică gestul: "Mandatul meu de consilier a fost invalidat în data de 26 ianuarie 2017 de Consiliul Local, pe nedrept, conform hotărârii judecătoreşti. Cei ce au contribuit la această situaţie sunt pe aceleaşi funcţii ca şi până acum, ca şi cum au procedat corect. Sunt pus în situaţia de a fi partener cu cei care au uneltit împotriva mea pe nedrept şi a unei stări de neîncredere faţă de membrii acestui Consiliu. Ca urmare şi numai a acestor motive, cu respect vă rog să luaţi act de decizia mea de a demisiona din cadrul actualului Consiliu Local Galaţi".

La recenta şedinţă extraordinară, locul lui Malinovici a rămas gol, dar cel mai probabil va fi reocupat de Ilie Gheţu.

Citit 6394 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2018 00:03

6 comentarii

 • postat de livia Luni, 10 Decembrie 2018 21:12 95.76.17.*** Link la comentariu
  0
  8

  Regretabil! Doamne, ce educaţie! Unde-s cei şapte ani de-acasă? Vinovat este nu numai cel care a jignit - dar şi ceilalţi care, prin tăcere, s-au coalizat jignirii! Demisia nu-I o soluţie!

  Raportează
 • postat de MIHAIL Luni, 10 Decembrie 2018 18:18 5.13.235.*** Link la comentariu
  0
  10

  DACA acest domn MALINOVICI, a fost cu adevarat injurat de un alt consilier,stau si ma ingrozesc,CE BADARANI SUNT SI ACOLO,TRAIESC PE BANII NOSTRI SI NE SFIDEAZA,DUPA CUM LE ESTE PE PLAC!!!CUM NAIBA,ASTFEL DE BRUTE AJUNG SA NE ,,REPREZINTE ,,INTERESELE ???NU-I VORBA NUMAI DE CIUMA ROSIE,SUNT IN TOATE PARTIDELE INGNORANTI SI NEEDUCATI DE ACELASI JALNIC CALIBRU!!!

  Raportează
 • postat de Cap de maal Luni, 10 Decembrie 2018 13:55 151.35.18.*** Link la comentariu
  0
  5

  Malinovici Victor, cel mai corect om, era și pe timpul când era patron la reparații barje.

  Raportează
 • postat de Suzana Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 12:26 82.137.11.*** Link la comentariu
  13
  23

  Domnule Consilier dar pe cei care au VOTAT i-ați întrebat? Altă formă de Protest nu ați găsit?Ăia care v-au înjurat nu au MAMICI? DOAR N-AU SUPT DE LA TATĂ Dacă toți și-ar da Demisia am AVEA Alegeri in fiecare lună

  Raportează
 • postat de ariciul Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 10:26 90.95.114.*** Link la comentariu
  6
  42

  Rau.Foarte rau ca te-ai lasat invins si umilit,si acuma dai bir cu fugitii.Sa ramai acolo,sa le fii un spin in coaste,sa-i injuri ca la usa cortului si sa le spui in fata ca esti cinstit si drept iar ei jigodii,sa-i faci cunoscuti societatii cand fac rau cand vin la sedinte sa se gandeasca ca dau de tine si sa aiba grija sa le intre chilotii in fund ca -i vei da pe goarna pentru ce fac ei naspa.

  Raportează
 • postat de Smaranda Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 02:02 86.122.130.*** Link la comentariu
  7
  39

  Ca la CIRC în CL Galați!
  S-a spus de multe ori că acesta este CEL MAI INCOMPETENT Consiliu Local din toate timpurile, dar este adevărat!
  Și asta pentru că predomină Ciuma Roșie!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.