PNL - Bucurie reţinută

PNL - Bucurie reţinută
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Sper că vom avea până de Crăciun un guvern Johannis” *

Liberalii făceau în continuare numărătoarea paralelă, aşteptând un rezultat sigur. La sediul de pe Universităţii, mulţi au început să se adune abia după anunţarea rezultatelor la televizor.

Preşedintele PNL Galaţi, Victor Dobre, şi senatorul Paul Ichim au susţinut o scurtă conferinţă de presă fără efuziuni, dar fără încordare: credeau în victoria candidatului susţinut de liberali.

„Apreciez faptul că Mircea Geoană le-a mulţumit liberalilor, pentru că fără Crin Antonescu şi fără munca noastră nu ar fi fost ales astăzi preşedintele României – a declarat Dobre. Sper că este primul pas spre îndeplinirea proiectului politic al lui Crin Antonescu”.

„Sper că vom avea până de Crăciun un guvern Klaus Johannis, că România va intra într-o perioadă de stabilitate politică, că vom depăşi momentele de criză economică şi politică. Cred că se anunţă un Crăciun şi un An Nou cu veşti bune pentru români”. 

Senatorul a fost mai reţinut: „Încerc un gust amar la divizarea societăţii româneşti şi prin sfârşitul de campanie, cu o manipulare brutală asupra populaţiei…”. 

„Criza este aşa de profundă – am pierdut un an de zile şi-am trăit pe datorie – încât populaţia nu mai are răbdare şi va aştepta rezultate rapide”, a mai declarat senatorul, care crede că electoratul a aşteptat de la ambele tabere proiecte concrete.    

La ieşirea din clădire, îi întâlnim pe liberalii Emil Ţuicu şi Marius Stan, preşedintele clubului de fotbal.

„Azi am avut două victorii”, observă Ţuicu, referindu-se la alegeri şi la meciul Oţelului. Interesant, fotbaliştii  învinseseră cu… 1-1; de asemenea, cei doi candidaţi la preşedinţie erau ieri seară cam la egalitate, doar că Geoană era declarat câştigător…

Explicaţie foto: Liberalii, destul de sobri

Citit 760 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.