Un scandal nou: documente secrete?

Un scandal nou: documente secrete?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dumitriu a prezentat „strategia” consilierilor lui Geoană *

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale a PD-L, Constantin Dumitriu, a răspuns într-o conferinţă de presă acuzaţiilor de fraudare la adresa partidului său, invocând un document intern al PSD.

Liderul PD-L i-a atacat practic nu numai pe consilierii de campanie ai preşedintelui Geoană, ci şi probitatea unor institute de sondare a opiniei publice. Vorbind despre acuzaţiile de fraudă, Dumitriu a spus:

„Acest joc murdar, această mizerie a fost pusă la cale după turul întâi al alegerilor. Pentru a-şi apăra poziţiile de preşedinte al partidului, şi Antonescu şi Geoană au ieşit cu acest subiect în presă”, subiect care face rău imaginii României.

Dumitriu a invocat un document secret, „venit pe surse” (adică, evident, surse protejate, pe care le putem crede sau nu…), care ar fi fost realizat  de consultanţii preşedintelui Geoană:

„Este toată strategia pusă la cale de PSD înainte de turul doi. Strategie prin care se prevedea ca aceste institute de sondare să-l dea pe Mircea Geoană cu câteva procente mai sus, pentru a avea acest subiect de fraudarea alegerilor”.

Dumitriu a prezentat şi un voluminos dosar cu neregulile de la Galaţi pe care partidul său le-a semnalat forurilor în drept, plângeri despre care ziarul nostru a mai scris.

Citit 1159 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.