Poliţia Comunitară a rămas într-un singur şef!

Poliţia Comunitară a rămas într-un singur şef!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din cei 730 de angajaţi ai Poliţiei Comunitare a municipiului Galaţi, 27 erau şi pensionari, ne-a declarat, ieri, şeful acestei instituţii, Cristian Gîscă *

Erau, pentru că, având în vedere că a expirat termenul  limită până la care angajaţii trebuiau să opteze între pensie sau salariu, „…începând de joi, le-au încetat contractele de muncă”, a mai precizat Cristian Gîscă.

Este vorba despre un număr de 16 persoane, care „nu au optat în scris pentru pensie sau salariu, în limita termenului legal, motiv pentru care li se suspendă contractele de muncă.

Printre aceştia se află directorul adjunct Gheorghe Dârjan, alţi doi directori adjuncţi, dar şi alţi şefi de servicii. Practic, am rămas singurul director din Poliţia Comunitară, evident, până la ocuparea posturilor vacante, care se va face în urma unui examen”, a mai declarat Cristian Gîscă.

În afară de cei 16 cărora li s-au suspendat contractele de muncă, alţi 11 pensionari au rămas în continuare să lucreze la Poliţia Comunitară, deoarece pensiile lor nu depăşesc valoarea venitului mediu brut pe economie.

Citit 2067 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.