Primăria îşi expertizează imobilele degradate

Primăria îşi expertizează imobilele degradate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După ce proprietarii mai multor imobile din Galaţi au fost supraimpozitaţi cu 500 la sută, pe motiv că şi-au neglijat construcţiile, iar acestea au fost declarate "neîngrijite", iată că autorităţile şi-au întors privirea şi către clădirile care le aparţin. Primăria Galaţi a lansat o licitaţie pentru contractarea unor servicii de expertizare a imobilelor aflate în stare avansată de degradare. Este vorba, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), despre expertizarea a nouă imobile aflate în patrimoniul Primăriei.

Lista publicată în SEAP cuprinde următoarele adrese: strada Dr. Carnabel nr. 94, Turturelelor nr. 31, Tecuci nr. 140, Vasile Alecsandri nr. 25, Pieţei nr. 8, Traian nr. 196, Nicolae Alexandrescu nr. 108, Cuza nr. 73 şi Războieni nr. 106.

Pentru că le consideră "în stare avansata de degradare", municipalitatea vrea ca, prin expertize, să se stabilească gradul de risc seismic şi soluţia de intervenţie propusă pe baza studiului geotehnic, a raportului de expertiză tehnică şi a notelor de calcul.

Valoarea totală estimată a contractului este de 65.000 de lei fără TVA. Ofertele sunt aşteptate până pe 12 martie.

Citit 1218 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 19:37

1 comentariu

 • postat de cetatean
  Joi, 28 Februarie 2019 19:48
  78.96.80.***
  prima amenda trebuia sa si- o dea lor pentru ca imobilele care dau sa cada sunt cele administrate de primarie. au lasat totul in paragina fara sa gandeasca la faptul ca pun viata chiriasilor in primejdie. iar adresele alese sunt o mare facatura pentru ca imobilele cu risc sunt mult mai multe si mult mai grav. sunt alese preferential si nu prioritar.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.