Începe construcţia primului bloc ANL de la Judeţean

Începe construcţia primului bloc ANL de la Judeţean
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Amplasamentul pentru primul bloc ANL destinat specialiştilor din sănătate, care va fi construit în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", a fost predat în vederea demarării proiectului, informează Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi. La eveniment au participat preşedintele CJ, Costel Fotea, preşedintele ANL, Andrei Cosmin Ţurcanu, reprezentanţii constructorului şi reprezentanţi ai Spitalului Judeţean.

"Imobilul va avea 20 de apartamente, zece cu o cameră şi zece cu două camere, dotate cu centrale termice individuale. Consiliul Judeţean va asigura fondurile necesare pentru reţelele de utilităţi. Proiectarea pentru acest prim imobil este deja realizată, astfel încât în perioada următoare vor începe săpăturile pentru realizarea fundaţiei. În cea de-a doua etapă, se va mai construi încă un bloc", a declarat Costel Fotea.

Procedurile de achiziţie publică au fost derulate de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, instituţie care finanţează şi coordonează acest proiect. Blocul a fost proiectat şi va fi construit de asociaţia SC Consulting Grup Expert SRL Moineşti - SC Grup Consult Proiect SRL Moineşti, cu subcontractant SC Ideal Windows SRL (din comuna gălăţeană Vânători), iar valoarea contractului este de 2.499.000 de lei (fără TVA).

Citit 3915 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.