Se montează separatoare de sens pe Traian

Se montează separatoare de sens pe Traian

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
7 comentarii

Primăria Galați informează că, în intervalul 4-8 martie, se vor monta separatoare de sens pe strada Traian, pe tronsonul cuprins între Piața Centrală (capătul liniei de tramvai) și strada Basarabiei. "Acesta este motivul pentru care traficul rutier va fi îngreunat pe segmentul precizat", informează municipalitatea, referindu-se probabil doar la perioada citată.

La intersecția cu strada Eroilor și strada Serei, sensurile de mers nu vor fi prevăzute cu separatoare de sens, astfel încât să se poată realiza accesul în aceste intersecții.

Intenţia declarată a edililor este ca, prin montarea unor separatoare din cauciuc, să se creeze o bandă de circulaţie dedicată transportului public (tramvaielor, în special). În acest context, oprirea (staţionarea) autovehiculelor pe banda întâi a celor două sensuri de mers va fi interzisă.

Citit 5172 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 01:14

7 comentarii

 • postat de Ovi Miercuri, 06 Martie 2019 08:10 82.137.9.*** Link la comentariu
  0
  5

  Va gândiți doar sa îngrădiți cetățenii orașului cat mai mult l și cât mai drastic însă să găsiți soluții nici vorba sau sa vă gândiți la consecințele lucrărilor pe care le faceți! că de exemplu, unde ar trebui sa parcheze riveranii străzii Traian, când toate micile parcări sunt pline, atât în fața cât și în spatele blocurilor și când vii acasă nu ai efectiv unde parca!? și atunci sunt nevoit să o las pe banda 1, nu? și apoi să mă judec cu Locala.
  de ce primăria nu marchează locuri de parcare și să le închirieze?
  de ce nu desființează garajele din spatele blocurilor in care oricum nu sunt mașini ?
  Daca tot nu se poate nimic atunci de ce nu se permite parcarea după ora 18 când traficul e mai diminuat?
  Daca riveranii străzii au interzis pe banda 1 la parcare așa sa fie in toate zonele din oras unde acționează indicatorul cu oprirea interzisa!
  as dori că Viața Liberă să facă un reportaj cu privire la utilitatea acestor separatoare și dacă e o investiție necesara

  Raportează
 • postat de pinguinu Luni, 04 Martie 2019 08:41 109.102.62.*** Link la comentariu
  0
  6

  Foarte multe masini fac dreapta pe Movilei. Acum vor trebui sa astepte in rand cu celelalte masini. Verdele intermitent de la semafor nu-si mai are rostul. Vom avea permanent cozi de masini intre Movilei si Basarabiei.

  Raportează
 • postat de Galatean, din pacate Luni, 04 Martie 2019 08:10 81.12.150.*** Link la comentariu
  0
  4

  Pentru un tramvai la 30 minute. Sa vezi blocaje. Iar, o minte stralucita.

  Raportează
 • postat de cineva Duminică, 03 Martie 2019 10:52 109.103.136.*** Link la comentariu
  2
  13

  de ce trebuie sa aiba tramvaiul banda separata ?
  cata tramvaie trec pe ora pe fiecare sens ?
  trebuiau sifonati bani pe lucrari inutile ?
  unde sa parcheze posesorii de masini care platesc taxe ? ( pentru primarie nu conteaza ; dar vin alegerile ....)
  primaria are argumente false pentru aceasta cheltuiala >>> DNA-parerea mea

  Raportează
 • postat de zola Duminică, 03 Martie 2019 09:24 79.116.98.*** Link la comentariu
  2
  11

  Intentia initiala a autoritatilor si rezultatele reiesite din studiile de impact, la modernizarea strazii Traian a fost de largire si usurare a circulatiei. Acum, ce facem, din 2 benzi pe sens, una va fi alocata tramvaielor care vor circula la un interval de 10 min iar cealalta banda va fi destinata masinilor oprite sau parcate pe prima banda de mers. Capete patrate! Astia ne conduc pe noi! Nu spuneati ca se doreste o axa dintr-un capat in celalalt al orasului !? Pai cum sa realizam asta daca nu se va mai putea circula omeneste!? Oricum pe segmentul dintre Tecuci si Basarabiei sunt mereu blocaje. Cand sa luati aceasta decizie, ati fost si in teren pentru a vedea traficul!!!!?

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 03 Martie 2019 08:09 86.125.62.*** Link la comentariu
  1
  5

  Daca nu pazeste militia comunitara zona, asa cum pazesc Palatul de justitie, masura e nascuta moarta. Nu e greu , au sediul vreo cateva sectii in Piata centrala, trebuie doar sa iasa la tigara in strada nu in fata biroului. Iar gudulanii care vin in piata, sa puna mana si sa plateasca parcarea ori daca nu le convine sa parcheze mai departe ca nu li se strica patrunjelul in rafie daca merg 100 m. Desi merg si tramvaiele si autobuzele daca tine lumea neaparat sa le alimenteze soseta (celor) care stapanesc Piata centrala

  Raportează
 • postat de gushpi Duminică, 03 Martie 2019 07:39 5.13.203.*** Link la comentariu
  2
  7

  ...pt că trec 2 tramvaie pe oră?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.