Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

În anul 2018, la nivelul judeţului Galaţi s-au aflat în derulare 84 de proiecte cu finanţare europeană, derulate de 38 de unităţi administrativ-teritoriale - Consiliul Judeţului Galaţi, primăriile municipiilor Galaţi şi Tecuci, primăria oraşului Bereşti şi primăriile a 34 de comune, potrivit Raportului de Evaluare a Activităţii întocmit de Prefectura Galaţi. Valoarea totală a proiectelor a fost de aproximativ 575 milioane de lei, iar alocările provin preponderent, pentru mediul urban, din Programul Operaţional Regional, respectiv Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, pentru mediul rural.

Citit 664 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 18:04

2 comentarii

 • postat de UE Miercuri, 20 Martie 2019 09:47 86.190.251.*** Link la comentariu
  1
  0

  Hahahaha, mai gurzule ce sa se poata?
  Cand mergi cu o banda pe sens iar cand trece un camion simti ca te impinge de pe carosabil, plus cratere peste tot..hai sa fim seriosi, daca tu te complaci asa atunci nu e de mirare de ce am ajuns sa fim tratati asa!

  Raportează
 • postat de Gurzu Marți, 19 Martie 2019 15:45 5.196.1.*** Link la comentariu
  4
  0

  Deci, se poate, dacă vorbim toți aceiași limbă, putem mai mult.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro