PNL a propus zece amendamente la bugetul local
Foto: Consilieri locali liberali în conferinţă de presă

PNL a propus zece amendamente la bugetul local
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Vineri, 19 aprilie, într-o conferinţă de presă susţinută de consilierii locali Alexandru Şerban şi Onuţ Atanasiu, au fost prezentate zece amendamentele ale PNL Galaţi privind bugetul local. Acestea vizează domenii din sănătate, economie, învăţământ sau infrastructură şi presupun un efort bugetar mic, de sub 1% din veniturile locale, respectiv 3,5 milioane de lei.

Printre obiectivele propuse se numără realizarea unui studiu de fezabilitate şi proiectarea unui nou corp de clădire la Maternitatea “Buna Vestire” Galaţi, modernizarea şi reabilitarea Căminului pentru persoane vârstnice “Ştefan cel Mare”, cumpărarea terenului aferent sălii de spectacole a Liceului de Artă “Dimitrie Cuclin”, reabilitarea sălii de sport şi a căminului pentru elevi ale Liceului Teoretic “Mircea Eliade” şi realizarea unei expertize tehnice în vederea reabilitării clădirii situate pe strada Domnească nr. 97-99.

De asemenea, au fost propuse studii de fezabilitate în vederea proiectării şi execuţiei unui nou parc industrial, Parcul industrial nr. 2, precum şi în vederea amenajării unui sens giratoriu în zona de la Parcul VIVA şi a esplanadei din aceeaşi zonă.

Consilierii PNL au propus ca finanţarea să se facă din fondul de rezervă sau din limitarea finanţării altor proiecte cu un impact socio-economic redus.

Citit 2655 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 16:40