TRANSURB: Trasee de autobuz deviate timp de şase ore

TRANSURB: Trasee de autobuz deviate timp de şase ore
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Autobuzele repartizate la traseele 12, 23, 24 şi 34 vor circula deviat sâmbătă, 11 mai 2019, în intervalul orar 8,00 - 14,00, anunţă societatea Transurb SA. Măsura s-a impus ca urmare a întreruperii circulaţiei rutiere pe bulevardul George Coșbuc, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Brăilei şi intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu, restricţie impusă pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unui eveniment cu caracter electoral.

Astfel, potrivit Transurb, mijloacele de transport de pe Traseul 12 (Piața Centrală – Metro), Traseul 23 (Auchan – Carrefour), Traseul 24 (Damen – Carrefour), şi Traseul 34 (Micro 13 – Intfor) vor circula pe strada Brăilei - strada Constructorilor - strada Gheorghe Doja - strada George Coşbuc la TUR.

La retur autobuzele 12, 24 şi 34 vor parcurge strada George Coşbuc - strada Gheorghe Doja - strada Constructorilor - strada Brăilei - Inelul de Rocadă - strada Brăilei”, iar 23 va circula pe ruta: strada George Coșbuc - strada Gheorghe Doja - strada Constructorilor - strada Brăilei.

Operatorul precizează că mijloacele de transport public care vor deservi traseele deviate vor opri în stațiile Transurb de pe străzile menţionate mai sus.

Citit 4689 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2019 18:14

7 comentarii

 • postat de nici nu meritam sa ne numim europeni
  Sâmbătă, 11 Mai 2019 15:24
  92.114.82.***
  galatiul a fost astazi sub ocupatie....fortele cotropitoare au fost in primul rind cei ce traiesc ca-n rai de pe urma partidului pe plan national. dupa aia lingaii de partid local ce se bucura de functii judetene aducatoare de averi colosale pentru ei si urmasii lor , bugetari cu functii mari ce vor functia incontinuare, bugetari mici ce asteapta tichetele de vacanta si salarii cit mai mari, mereu mai mari , pensionari de casa speciala ce chiar cred deja ca ei sint oameni "speciali", pensionari cu pensii de 2 lei ce zic ca psd-ul le-a dat dar nu vad ca traiesc din ce in ce mai prost , apoi toti taranoii smecheri din judet ce vor si ei ceva in plus fata de aia ce lucreaza corect, ei vor plusul pentru functia de sluga a partidului si toti asistatii social ce s-au bucurat si ei de o plimbare si ceva, ca toti erau incolonati spre consignatiile din tig 1, dupa de-ale gitului.... ii dureau in basca de miting.
  alte forte de ocupatie au fost cei ce au montat cu o zi inainte semne de circulatie de restrictii pe stilpi, si nu provizorii si care astazi le dau jos, ei au lucrat pe salarii din bani publici, apoi politia locala rutiera ce era total zapacita cind s-a blocat str. brailei si toti soferii blocati au inceput sa claxoneze in semn de protest , erau si mijloace de transport in comun blocate......de ce toate astea? pentru ca asta-i tara coruptilor ce se folosesc de slugi, smecheri si prostii ce sint atit de multi ca sa le mearga bine. nu-i de mirare ca toti tinerii fug din tara asta, o tara ce aduce mai curind cu una de prin america de sud sau africa decit una europeana.
  5
  13
  Raportează
 • postat de Akbar
  Sâmbătă, 11 Mai 2019 10:55
  5.13.144.***
  Ode si osanale mult iuibitului conducator ! Intaiului barbat, carmaciul neamului, luptator neinfricat cu multinationalele si hulpava burghezie capitalista care tanjeste dupa bunurile intregului popor. Strategul care a ingenuncheat statul paralel si ne-a eliberat din tirania justitiei decadente.
  (fragment din sedinta congresului partidului unic, august 2050).

  Nu mai votati cu burta. Puneti mana pe carte !
  4
  13
  Raportează
 • postat de Sandu
  Sâmbătă, 11 Mai 2019 07:28
  92.114.82.***
  Cata ura si cata incrancenare la cei care desi putini vor sa impuna regulile democratiei. Cand vor convinge ca pe linga injuraturi si huiduieli vor veni si cu planuri si proiecte pentru toti romanii care sa duca la dezvoltare si bunastarea acestei tari atunci vor fi acceptati si votati de majoritatea populatiei.Acum ei atata pot.
  14
  9
  Raportează
 • postat de Marina
  Sâmbătă, 11 Mai 2019 04:53
  5.13.212.***
  Vine dragnea ipocritul ! Ce tupeu au - pana acum tipau ca Uniunea Europeana ne vrea raul si acum se milogesc sa-i voteze lumea tocmai pentru Parlamentul European. Rusine sa va fie.
  5
  25
  Raportează
 • postat de Cristi
  Vineri, 10 Mai 2019 22:51
  86.25.32.***
  Rusine celor care participa la mitingul de sambata !
  5
  21
  Raportează
 • postat de Bonciu paul
  Vineri, 10 Mai 2019 20:21
  109.101.153.***
  Blocam Galatiul pentru venirea slugilor,asistaților sociali ,si a oamenilor de rând care vin mânați ca oile de primari de oameni de afaceri de succes si alți lingăi cu functii pe la STAT.sub amenințarea cu pierderea locului de munca sau a ajutorului social de care se bucura în marea majoritate a manifestantilor .spor la pupat funduri si picioare de infractori dragi manifestanți psd.NU AVEȚI MANDRIE,ONOARE ,RESPECT.nici macar pentru voi sau copii vostri pe acum îi vindeți pe mici ,bere,si poate 50 lei.RUȘINE sa va fie.
  14
  47
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 10 Mai 2019 19:05
  5.13.191.***
  Da jandarii au voie sa intre cu camioanele si blindatele in zona respectiva ? Intreb si eu ca stiu daca trebuie sa-mi iau masca de gaze sau una obisnuita care sa ma aperre de mirosul prostiilor ?
  11
  43
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.