Secţii de votare modificate în municipiul Galaţi (DOCUMENTE)

Secţii de votare modificate în municipiul Galaţi (DOCUMENTE)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Conform legii, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și Referendumul naţional care au loc simultan, pe 26 mai 2019, între orele 7,00 – 21,00 cetăţenii cu drept de vot care nu se află în localitatea de domiciliu pot vota la orice secţie de votare. În schimb, cei care se află în localitatea în care domiciliază pot vota doar la secţia la care sunt arondaţi, conform adresei din cartea de identitate, secţie pe care o pot afla accesând pagina web www.registrulelectoral.ro, şi introducând datele cerute.

Gălăţenii care sunt obişnuiţi să voteze la aceeaşi secţie trebuie să ţină seama că, potrivit datelor furnizate de Primărie, unele secţii şi-au modificat sediul. Astfel, Secțiile de votare nr. 18 și 19, care funcționau în trecut la Casa de Cultură a Sindicatelor, vor funcționa la Colegiul Național ”Costache Negri”. Secția de votare nr. 37, care funcționa în vechiul sediu al Colegiului Tehnic ”Radu Negru” (Grup Școlar ”Radu Negru”), este înființată acum în actualul sediu al unității de învățământ, pe strada Științei nr. 119!

Date privind delimitarea secţiilor de votare şi arondarea acestora pot fi găsite pe portalul www.primariagalati.ro, la secțiunea ”Utile locale” accesând link-urile: http://primariagalati.ro/portal/act/delim_sectii.pdf şi, respectiv, http://primariagalati.ro/portal/act/mod_sec250419.pdf.

Citit 8711 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.