Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
7 comentarii

Chiar dacă, la nivelul judeţului Galaţi, PSD a reuşit să-şi menţină supremaţia, la nivelul municipiului Galaţi a suferit o înfrângere mai răsunătoare decât cea de la nivel naţional. Cu toate acestea, până acum, niciunul dintre liderii PSD Galaţi nu şi-a asumat scorul obţinut. Surpriza a venit din partea senatorului Nicolae Marin, care a susţinut, în faţa grupurilor parlamentare reunite, prezidate de premierul Viorica Dăncilă, o "resetare" a conducerii la toate nivelurile.

"În urma rezultatelor, dacă suntem corecţi şi vrem să recunoaştem, electoratul ne-a dat un semnal. Eu nu sunt unul dintre cei care cred că lucrurile trebuie să rămână aşa. Cred că trebuie făcută resetarea atât la nivel naţional, cât şi la nivel local în ceea ce priveşte conducerea. Să vină oameni noi, cu altfel de viziune şi cu altfel de mesaj. Eu cred că electoratul ne-a arătat asta duminică, prin vot”, ne-a declarat Nicolae Marin. Parlamentarul nu a precizat dacă "resetarea" presupune demiterea sau demisia actualei conduceri, asigurată de europarlamentarul Dan Nica la nivelul organizaţiei judeţene şi de deputatul Florin Popa la nivelul organizaţiei municipale.
De altfel, parlamentarul a oferit un punct de vedere şi pe pagina sa de Facebook: "Votul acesta nu arată o victorie a dreptei, ci o indignare a electoratului. Trebuie să îl acceptăm şi să nu căutăm vinovaţi în altă parte".

Cine este Nicolae Marin

Interesant este că ideea "resetării" conducerii PSD vine din partea unui senator care a ajuns în PSD, în octombrie 2013, de la PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu. Conform biografiei de pe site-ul Senatului, Nicolae Marin a absolvit Liceul Nr. 16 Bucureşti Electrotehnica, apoi Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti - Facultatea de Management. În perioada 2000-2011 a fost „manager transporturi SC ŞTEFU ION SRL”, firmă la care, potrivit ultimei declaraţii de interese, este asociat, deţinând 61,62 la sută. În iunie 2012 a fost ales primar al comunei Pechea, din partea PP-DD. La finele aceluiaşi an, a lăsat Primăria pentru fotoliul de senator PP-DD. Aflat la al doilea mandat parlamentar, Nicolae Marin este chestor al Senatului şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Galaţi.

În campania electorală a alegerilor europarlamentare, Marin Nicolae a fost trup şi suflet alături de conducerea naţională şi locală a PSD. Dovadă imaginile care atestă prezenţa lui pe scena mitingului ocazionat de venirea lui Liviu Dragnea la Galaţi, dar şi în turul de forţă efectuat prin judeţ de ministrul Transporturilor Razvan Cuc şi de eurodeputatul Dan Nica.

Citit 6591 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 13:37

7 comentarii

 • postat de John Miercuri, 29 Mai 2019 10:32 5.2.205.*** Link la comentariu
  2
  26

  Primaria PSD a respins amplasarea corturilor USR+ in zona Potcoava in campania de strans semnaturi EP 2019. Motiv ca se strica zona proaspat reamanajata. Dar avem o dugheana de 2 lei cu legume si fructe, ampalsata dupa reamenajarea zonei. Trista si obositoare administratie avem. Dar vin localele...the winter is coming bajeti.

  Raportează
 • postat de adiilie Miercuri, 29 Mai 2019 08:20 5.13.203.*** Link la comentariu
  2
  21

  mustacila dragnea i-a dus de rapa pe pesedei,dar mai avem un mustacila la galati care a scapat la milimetru de parnaie si face jocurile in orasul asta ca si cum ar fi orasul lui

  Raportează
 • postat de Ceseu Miercuri, 29 Mai 2019 06:55 78.96.80.*** Link la comentariu
  5
  13

  Sa își mute așa zisa stație de maxi taxi de la General ... și sa își facă stație europeană ... nu ambulatorie ....

  Raportează
 • postat de Pilgrim Miercuri, 29 Mai 2019 04:16 5.13.185.*** Link la comentariu
  3
  14

  Ceri resetarea ca greii din partid sa conduxca din umbra ? Asta vreti ? Stiti foarte bine ca nu se misca nimic fara ei degeaba va schimbati daca nu recunoasteti franc de ce ati tagaduit pina acum , va fost frica de DADY la cate promisiuni va facut si va umplut buzunarele de bani si functii si ati ciupit tot de la Stat cu pile si relatii?

  Raportează
 • postat de furculision Marți, 28 Mai 2019 22:57 5.13.169.*** Link la comentariu
  11
  37

  "În urma rezultatelor, dacă suntem corecţi şi vrem să recunoaştem, electoratul ne-a dat un semnal"...

  Adica pe voi nu v-a dus capul sa recunoasteti greselile inainte!...

  Semnalul l-ati primit in fiecare zi, dar aroganta prostului parvenit si nu v-a lasat sa-l auziti!

  Nici Dunarea n-are atata apa, cu cata aghiasma incercati voi sa va spalati acum.

  Spiru Haret?!? Un titlu de doctor, ceva, nimic?!?

  Trebuie sa dispareti complet de pe scena politica, sa respire tara aer curat din nou!

  Raportează
 • postat de maurice Marți, 28 Mai 2019 20:09 5.13.131.*** Link la comentariu
  17
  51

  He, he. Nici un "master reset" nu mai ajuta pesedeul acum. Nici nu mai avem nevoie de asa ceva, nu mai vrem.

  Raportează
 • postat de Cineva Marți, 28 Mai 2019 19:29 109.103.136.*** Link la comentariu
  8
  45

  Domnilor de la PSD va rog sa obligati dugheana tiganeasca de legume fructe reinstalata in zona Potcoava
  ( reamenajata ) sa dispara din locatia respectiva.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.