Senatorul Nicolae Marin cere ”resetarea” conducerii PSD (FOTO)

Senatorul Nicolae Marin cere ”resetarea” conducerii PSD (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Chiar dacă, la nivelul judeţului Galaţi, PSD a reuşit să-şi menţină supremaţia, la nivelul municipiului Galaţi a suferit o înfrângere mai răsunătoare decât cea de la nivel naţional. Cu toate acestea, până acum, niciunul dintre liderii PSD Galaţi nu şi-a asumat scorul obţinut. Surpriza a venit din partea senatorului Nicolae Marin, care a susţinut, în faţa grupurilor parlamentare reunite, prezidate de premierul Viorica Dăncilă, o "resetare" a conducerii la toate nivelurile.

"În urma rezultatelor, dacă suntem corecţi şi vrem să recunoaştem, electoratul ne-a dat un semnal. Eu nu sunt unul dintre cei care cred că lucrurile trebuie să rămână aşa. Cred că trebuie făcută resetarea atât la nivel naţional, cât şi la nivel local în ceea ce priveşte conducerea. Să vină oameni noi, cu altfel de viziune şi cu altfel de mesaj. Eu cred că electoratul ne-a arătat asta duminică, prin vot”, ne-a declarat Nicolae Marin. Parlamentarul nu a precizat dacă "resetarea" presupune demiterea sau demisia actualei conduceri, asigurată de europarlamentarul Dan Nica la nivelul organizaţiei judeţene şi de deputatul Florin Popa la nivelul organizaţiei municipale.

De altfel, parlamentarul a oferit un punct de vedere şi pe pagina sa de Facebook: "Votul acesta nu arată o victorie a dreptei, ci o indignare a electoratului. Trebuie să îl acceptăm şi să nu căutăm vinovaţi în altă parte".

Cine este Nicolae Marin

Interesant este că ideea "resetării" conducerii PSD vine din partea unui senator care a ajuns în PSD, în octombrie 2013, de la PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu. Conform biografiei de pe site-ul Senatului, Nicolae Marin a absolvit Liceul Nr. 16 Bucureşti Electrotehnica, apoi Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti - Facultatea de Management. În perioada 2000-2011 a fost „manager transporturi SC ŞTEFU ION SRL”, firmă la care, potrivit ultimei declaraţii de interese, este asociat, deţinând 61,62 la sută. În iunie 2012 a fost ales primar al comunei Pechea, din partea PP-DD. La finele aceluiaşi an, a lăsat Primăria pentru fotoliul de senator PP-DD. Aflat la al doilea mandat parlamentar, Nicolae Marin este chestor al Senatului şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Galaţi.

În campania electorală a alegerilor europarlamentare, Marin Nicolae a fost trup şi suflet alături de conducerea naţională şi locală a PSD. Dovadă imaginile care atestă prezenţa lui pe scena mitingului ocazionat de venirea lui Liviu Dragnea la Galaţi, dar şi în turul de forţă efectuat prin judeţ de ministrul Transporturilor Razvan Cuc şi de eurodeputatul Dan Nica.

Citit 7559 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.