UPDATE | Gardul Parcului Eminescu a fost reparat

UPDATE | Gardul Parcului Eminescu a fost reparat
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE, miercuri, 19 iunie 2019 | "Noul gard al Parcului Eminescu se sfărâmă", atrăgeam atenţia în ediţia de marţi, 18 iunie, a ziarului "Viaţa liberă", arătând că, deşi lucrările încă nu s-au terminat, noua împrejmuire a parcului prezintă deja deficienţe.

Câteva plăci de granit se desprinseseră, au căzut şi s-au sfărâmat. Semnalul nostru nu a fost ignorat, dovadă că gardul a fost remediat, după cum aveam să constatăm în această dimineaţă. Noile plăci proaspăt lipite erau susţinute de nişte pari. Sperăm că de această dată lucrarea va ţine.

Oricum, indiferent că au fost lovite, fie că s-au desprins pentru că nu au fost bine lipite, situaţia ridică mari semne de întrebare cu privire la calitatea tuturor lucrărilor executate în cadrul acestui proiect!


Noul gard al Parcului Eminescu se sfărâmă | „Gardul existent ce împrejmuieşte parcul va fi înlocuit cu unul din fier forjat de un metru, având modelul gardului original, iar soclul va fi placat cu plăci din granit”, scria în proiectul de modernizare a Parcului „Mihai Eminescu”. Deşi lucrările încă nu s-au terminat, noua împrejmuire a parcului prezintă deja deficienţe. Câteva plăci de granit s-au desprins, au căzut şi s-au sfărâmat, după cum se poate vedea în imaginile pe care le-am surprins luni după-amiază.

Fie că au fost lovite, fie că s-au desprins pentru că nu au fost bine lipite, situaţia ridică mari semne de întrebare cu privire la calitatea tuturor lucrărilor executate în cadrul acestui proiect.

Marți, 18 iunie 2019

Citit 3065 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2019 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.