O staţie nou-înfiinţată, două desfiinţate
Foto: Anca Melinte

O staţie nou-înfiinţată, două desfiinţate
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Compania de transport public local Transurb SA anunţă că începând de mâine, 2 iulie 2019, va fi înfiinţată o nouă staţie de tramvai pe itinerarul traseului 39 (Micro 19 – Cimitir Israelit). Staţia va fi situată pe strada Ştefan Cel Mare, pe sensul de mers către Cimitirul Israelit, înainte de intrarea în parcarea unității militare și va purta denumirea de ”Ștefan cel Mare”.

O modificare va fi operată şi pe traseul Traseul 16 (Piaţa Centrală – Trecere Bac): mutarea provizorie (până la achiziţionarea midibuzelor) a capătului traseului de la Trecere bac, la Baza Sportivă Siderurgistul, cu întoarcere la sensul giratoriu. „Mutarea este necesară urmare a faptului că autobuzele rămân blocate în trafic (la Trecere Bac), în momentul efectuării manevrelor de întoarcere, producând astfel, blocaje atât la accesul spre bac, cât și la descărcarea bacului”, precizează Transurb.

Pe traseele 13 (Piaţa Centrală – Agrogal) şi 35 ( Piaţa Centrală – Metro) – va fi desființată stația ”Farmacia Ținc”, situată pe strada Traian, între Piața Centrală și Baia Comunală. „Stația a fost înființată din necesitatea deservirii traseelor deviate pe perioada lucrărilor de reabilitare a străzii Traian, tronsonul cuprins între Piața Centrală și Baia Comunală”, explică Transurb.

Citit 8155 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2019 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.