Lucrări reluate la sistematizarea zonei Colegiului ”Mihail Kogălniceanu” (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

Lucrări reluate la sistematizarea zonei Colegiului ”Mihail Kogălniceanu” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În loc de sistematizare urbană, şantier abandonat”, scriam în ediţia din 24 iunie a ziarului „Viaţa liberă” despre situaţia lucrărilor la obiectivul „Sistematizare zona Colegiul Naţional «Mihail Kogălniceanu»” (CNMK), unde gălăţenii ne semnalaseră că nu s-a mai fi clintit nimic de mai bine de două luni. Iată că situaţia s-a schimbat în bine.

„Continuăm lucrările în zona CNMK”, a anunţat ieri, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu. Într-adevăr, când am vizitat zona, se lucra la asfaltarea trotuarelor din vecinătatea oficiului poştal. În schimb, în zona CNMK, artera pe jumătate amenajată este tot la stadiul de şantier sistat.

Conform Primăriei, se estimează că lucrările executate de către SC CITADINA 98 SA (proiectare și execuție) se vor finaliza în cursul lunii septembrie. Valoarea inițială a acestora a fost de 4.337.950 de lei fără TVA. În urma actualizării prețurilor, s-a realizat o suplimentare de 636.824 lei fără TVA, la solicitarea constructorului și având la bază OUG 114/2018.

Citit 1393 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2019 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.