UPDATE Modernizare la Romarta | Zidurile vor deveni jardiniere şi bănci (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

UPDATE Modernizare la Romarta | Zidurile vor deveni jardiniere şi bănci (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

UPDATE, joi, 4 iulie 2019 | Conform Primăriei municipiului Galaţi, zidurile ridicate la Romarta, chiar în faţa sediului principal al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, vor deveni construcţii arhitecturale în cadrul proiectului de modernizare a Centrului oraşului. Mai precis, în forma finală vor fi jardiniere şi bănci, susţine administraţia locală.

Deocamdată, în forma actuală, apariţia lor îi intrigă pe gălăţenii care trec pe lângă şantierul de lucrări. Reamintim că unul dintre parapete se află chiar lângă prima din şirul fântânilor arteziene care dădeau frumuseţe şi răcoare zonei. Celălalt zid obturează priveliştea către Pasajul „Dunărea”, aflat în stare avansată de degradare, care aşteaptă cu nerăbdare începerea lucrărilor de reabilitare!

Rămâne de văzut cum va arăta întregul ansamblu la final şi cum se vor integra noile construcţii în zona Romarta.


”Baricade”. Ziduri, ridicate la Romarta (FOTO) | Două ziduri noi au fost construite la Romarta, chiar în faţa sediului principal al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, iar între ele doi arbori sunt „captivi”, supravieţuind în cele două petice de pământ rămase în beton. Unul dintre parapete se află chiar lângă prima din şirul fântânilor arteziene care dădeau frumuseţe şi răcoare zonei. Celălalt zid obturează priveliştea către Pasajul „Dunărea”, aflat în stare avansată de degradare! Şi, dacă tot veni vorba de el, atenţie la coborâre, prima treaptă s-a deplasat!

Revenind la cele două ziduri construite, am încercat să aflăm de la Primăria municipiului Galaţi care este scopul lor în cadrul proiectului de amenajare a centrului oraşului şi ce anume va fi rezulta în final. Din păcate, până la închiderea ediţiei, nu am obţinut un răspuns.

3 iulie 2019

Citit 6028 ori Ultima modificare Joi, 04 Iulie 2019 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.