Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

O nouă cioată zace în faţa altei instituţii din Galaţi. Dacă Primăria municipiului Galaţi a reuşit să scape de cioata teiului care trona chiar în faţa clădirii impozante, nu acelaşi lucru putem spune despre situaţia similară existentă la Inspectoratul de Poliţie Sanitară şi Medicină Preventivă Galaţi, situat pe bulevardul Brăilei nr. 22. O buturugă de dimensiuni considerabile, din care îşi fac apariţia timid noi lăstari, se află chiar la intrarea în instituţie, accentuând parcă şi mai mult modul inestetic în care s-a încercat repararea bordurii care delimitează grădina acesteia de aliniamentul stradal. O peticire anapoda, un soi de improvizaţie, care contrastează puternic cu treptele mochetate şi cele două steaguri care presupun o unitate a popoarelor Europei, prin valori şi idealuri comune, alături de existenţa lipsită de logică a unei cioate, reprezintă cartea de vizită a instituţiei. Să fie numărul mare al problemelor locale de sănătate publică motivul pentru care imaginea instituţiei nu reprezintă o prioritate?

Citit 1325 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2019 17:32

2 comentarii

 • postat de basarab paltanea Marți, 13 August 2019 05:45 5.13.195.*** Link la comentariu
  0
  8

  nu este noua!, are vreo doi ani si este plop ,nu tei, adica a fost un plop falnic si sanatos!

  Raportează
 • postat de Ioan Florin Luni, 12 August 2019 16:33 78.96.80.*** Link la comentariu
  1
  10

  Cioata cu lastarii verzi arata splendid !!! Era mai bine un bloc de beton ???

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro