Patru zile cu mai puţine autobuze pe trasee

Patru zile cu mai puţine autobuze pe trasee
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Societatea locală de transport Transurb profită de „oferta” Guvernului şi leagă zilele de Sf.Maria (zi liberă legală) şi 16 august (declarată zi liberă pentru salariaţii din sectorul public) de cele două zile de weekend care urmează.

Astfel, Transurb anunţă, printr-un comunicat, că mijloacele de transport în comun vor circula în perioada 15-18 august după programul stabilit pentru zilele de sâmbătă-duminică şi sărbători legale.

În consecinţă, timp de patru zile, Transurb scoate pe traseele din Galaţi numai 68 de autobuze, troleibuze şi tramvaie zilnic, faţă de 90, câte circulă conform programului normal de vară. Bine măcar că vremea se mai răcoreşte, cât de cât.

Citit 3313 ori Ultima modificare Vineri, 16 August 2019 18:10

4 comentarii

 • postat de cetatean
  Sâmbătă, 17 August 2019 14:02
  188.26.167.***
  Sigur ca eliminarea maxi taxi a fost o altamagarie a oficialitatilor ca sa poata beneficia numai Transurb de castig. a fost bine ptr, varstnici care au timp, care au ales continuu psd ul fara sa gandeasca, mai ales ca le-a mai dat cate ceva la pensii dar le a luat mult pe alte cai. Mizeria este ca , asa cum au doveit cu au capete de capra, vara chiar daca nu mai sunt elevi, cetatenii merg la serviciu iar transportul este mizerabil cu toate au aceeasi valoare sipardon…...libere s-a dat la stat, in rest poate afla si acesti neispraviti ca, in rest s-a muncit. nu, nu au cum sa inteleaga cuvantul ~a munci~
  0
  3
  Raportează
 • postat de stent
  Vineri, 16 August 2019 14:01
  81.12.148.***
  NISTE IDIOTI, noi vineri mergem la munca iar Transurb are program de weekend! deci cu ce mergem la serviciu????
  2
  5
  Raportează
 • postat de comunismul
  Vineri, 16 August 2019 12:21
  5.13.234.***
  lumea a vrut monopol! acum are monopol! sa il stapaneasca sanatos! eu as vrea! dar stiu si eu! imi sare lumea in cap! daca vin cu propunerea! de a exista! si un alt gen de transport! cum a fost maxi taxi! cu anumite conditii! sa umble la costum! sau ceva! altfel nu! sa numai vorbeasca mult la telefon! etc! si desigur sa respecte clientii! asa dar! altfel nu cred ca s-ar putea! si sa nu se mai dea iarasi! o gramada de bani! daca vor exista astea! va fi mai bine! fiindca nu vor circula doar in mediul rural! ci si in cel urban! e o solutie! o idee! e mai bine sa fie mai multe mijloace de transport! decat deloc!
  2
  3
  Raportează
 • postat de Sandu
  Miercuri, 14 August 2019 22:11
  5.13.133.***
  Nemernicinlor!
  2
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.