Senatorul Nicolae Marin, coleg de partid cu Eugen Durbacă

Senatorul Nicolae Marin, coleg de partid cu Eugen Durbacă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Senatorul Nicolae Marin, care a demisionat vineri din PSD, s-a înrolat în Pro România şi a devenit coleg de partid cu deputatul Eugen Durbacă. Parlamentarul din Pechea este convins că va avea o colaborare excelentă cu Eugen Durbacă şi asta pentru că lansarea lui în politică a avut loc în 2008, sub oblăduirea acestuia.

După cum ne-a mărturisit, Nicolae Marin, aflat la al doilea mandat parlamentar, şi-a făcut intrarea în politică în Partidul Conservator, condus la acea vreme de Eugen Durbacă. Pe listele PC a obţinut un mandat de consilier local la Pechea, în 2008. În 2012 a intrat în PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu, a devenit primar al comunei şi apoi senator, iar în octombrie 2013 a plecat la PSD. Partid pe care l-a părăsit vineri, 23 august 2019.

“Am decis să activez în Pro România alături de alţi colegi din Senat, întrucât consider că este momentul pentru un alt mod de a face politică. Îmi doresc un alt stil de a face politică, un sistem de valori nou şi neviciat. Este un proiect nou, un nou început!”, a spus Nicolae Marin.

Citit 2662 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.