Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, în primul semestru al acestui an au fost ridicate de pe domeniul public 52 de autoturisme abandonate, iar 354 de asemenea vehicule au fost verificate. În cazul unora, fie proprietarii sau deținătorii legali s-au conformat în urma somațiilor primite, fie altele nu au făcut obiectul Legii 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.
Municipalitatea a solicitat suplimentarea echipajelor care se ocupă de identificarea şi verificarea mașinilor abandonate și s-au înaintat spre analiză 300 de sesizări privind alte hârburi. Oricât de mult şi-ar dori îndepărtarea rablelor care parazitează parcările, municipalitatea precizează că există proceduri legale, etape de parcurs și responsabilități care trebuie respectate, conform legii.
Ar mai fi de precizat că, pe tot parcursul anului 2018 au fost ridicate de pe domeniul public 49 de vehicule, în 2017 - 71, în 2016 - 31, în 2015 - 11, în 2014 - 21, iar în 2013 - 5.

Citit 1576 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 18:50

1 comentariu

  • postat de Costin Dumitru Marți, 10 Septembrie 2019 18:39 5.90.34.*** Link la comentariu
    3
    9

    Daca ai parcat masina ca sa cumperi un covrig sau un medicamenti esti amendat imediat, Daca ai abandonat masina cultivand floarea soarelui sau cartof inauntru, trebuie respectate procedurile legale. Dracul sa-i inteleaga .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro