Chioşcurile Rodipet vor fi desfiinţate

Chioşcurile Rodipet vor fi desfiinţate

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
1 comentariu

Pe strada Domnească nr. 82, un chioş Rodipet, nefuncţional, ocupă inutil o mare parte din trotuar. Structura metalică, chiar dacă nu se află într-o stare avansată de degradare, conferă o notă inestetică zonei. Din păcate, cazul nu este unul singular, mai multe astfel de chioşcuri care au aparţinut societăţii de distribuţie a presei Rodipet, în prezent falimentară, sunt încă amplasate în diferite zone ale oraşului, unele dintre ele reprezentând adevărate focare de infecţie.
În vederea soluţionării situaţiei, am contact telefonic Biroul de Presă al Primăriei Galaţi şi am primit următorul răspuns: "Am notificat proprietarul în data de 6 septembrie pentru toate spaţiile nefuncţionale. Vor avea un termen de 20 de zile pentru desfiinţare".

Citit 2270 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 18:47

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro