PD-L vrea parteneriat cu PSD

PD-L vrea parteneriat cu PSD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi s-au „ars” o dată într-o guvernare cu PSD şi încă nu s-au stins ecourile luptelor electorale, democrat-liberalii sunt interesaţi de colaborarea cu social-democraţii. Liderul PD-L Galaţi şi şeful grupului democrat-liberal din Camera Deputaţilor, Mircea Toader (FOTO), a declarat că un parteneriat cu PSD la nivel parlamentar este necesar:

„Noi suntem interesaţi ca şi PSD să-şi stabilească mai repede liderii. Ne trebuie un parteneriat la nivelul Parlamentului cu PSD, pentru că nu poţi să faci reformă fără a avea o discuţie cu PSD, este al doilea partid din Parlament, iar reforma nu se face pentru doi ani şi jumătate, ci pentru o perioadă lungă de timp”.

Orice decizie de reformă trebuie luată pe cât mai apropiat de consens, ca să nu ne trezim că, prin alternanţa la putere, fiecare schimbă cum vrea”.

„Aşteptăm să vedem cine conduce PSD pentru că acum nu mai ai cu cine să discuţi. Discuţiile cu PSD se vor face la nivelul grupurilor parlamentare, unde aşteptăm opiniile celorlalte partide”, a declarat Mircea Toader.

Citit 1135 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.