Dunărea şi parlamentarii

Dunărea şi parlamentarii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce fac ai noştri aleşi când Dunărea ameninţă Galaţiul de zile în şir? Cu atât mai mult cu cât colegiile a doi dintre parlamentari, deputatul PSD Florin Pâslaru şi senatorul PNL Paul Ichim, cuprind Valea Oraşului.

Pe liderul PDL, deputatul Mircea Toader, l-am tot văzut însoţind oficialii de la Guvern care zilnic descind la Galaţi, dar şi în emisiuni la televizor.

Ieri dimineaţă, deputatul PDL Mihail Boldea (Colegiul nr. 9) şi-a postat două fotografii făcute chiar la digul la care se muncea de zor. „Am stat acolo aproape 8 ore, am dat şi eu o mână de ajutor, împreună cu câţiva dintre voluntarii mei”, mărturiseşte deputatul pe blogul personal.

Dacă luni a stat la saci şi lopată, ieri dimineaţă era în emisiune la Realitatea Tv.

„Chiar dacă Valea Oraşului nu este în colegiul meu, era normal să mă implic în ridicarea digului pentru că sunt gălăţean. Din păcate nu am văzut pe nimeni altcineva dintre colegii mei de parlament. Doar pe domnul Pâslaru l-am văzut că a venit şi a stat un minut”, ne-a declarat Boldea, precizând că se cam „resimte” după 300 de saci căraţi cu spinarea.

Pe deputatul PSD Florin Pâslaru l-am surprins – tot la telefon – în plină activitate la saci. „Sunt exact la Serapis, dacă veniţi mă găsiţi aici. De alaltăieri ajut la dig, încarc saci. Am şi o echipă de voluntari. Sunt aici ca să dau ajutor, doar e colegiul meu”, ne-a declarat Florin Pâslaru, printre indicaţii legate de umplerea şi mutarea sacilor cu nisip.

Senatorul Paul Ichim, când nu e la spital, e pe baricade până la 2 noaptea. Chirurgul nu a fost doar în inspecţie la dig, ci i-a mobilizat pe medicii liberali să fie pregătiţi cu stocuri de medicamente, dezinfectante şi vaccinuri în caz de inundaţie.

După cum am aflat de la consilierul său, Laurenţiu Ichim, medicul este gata să pună la dispoziţia eventualilor sinistraţi unul dintre cele două apartamente pe care le deţine.

O echipă de tineri liberali a muncit cot la cot cu ceilalţi voluntari şi va face în continuare acest lucru, în timp ce femeile liberale pregătesc o colectă de haine şi alte ajutoare pentru familiile încercate de ape.

Citit 11246 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.