Campania electorală dă în clocot în Consiliul Local
Foto: Anca Melinte

Campania electorală dă în clocot în Consiliul Local
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

„Eu înţeleg că n-aveţi specialişti cine ştie ce pe la PNL, că e a nu ştiu câta oară când veniţi cu nişte aberaţii din punct de vedere legal, de râd şi curcile. Eu nu ştiu cum de nu vă duceţi înapoi şi nu vă daţi palme unul altuia, doar să vă treziţi din tâmpeniile pe care le spuneţi! E legal sau ilegal, băi PNL?”, a fost una dintre cele mai agresive replici care s-au auzit la şedinţa de ieri a Consiliului Local, rostită de primarul Ionuţ Pucheanu.

„Vă curge sânge din nas, domnul Paul?”/ - „Domnule primar, încerc să vă explic ca unui copil”. „Politicile dumneavoastră de extremă, de dreaptă, sunt împotriva pensionarilor! Ce v-au făcut pensionarii? Încercaţi să veniţi cu chestiuni tehnice ca să ascundeţi anumite supărări ale dvs că vă ia cineva din faţă votul”/ - „Argumentele noastre sunt de ordin financiar: banul public! Cum îl cheltuim. Dacă nu înţelegeţi lucrul acesta, poate că ar bine să rămâneţi la nuvele!". Acestea sunt doar două dintre schimburile de replici care s-au făcut auzite la şedinţa de ieri a Consiliului Local, între primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, respectiv, viceprimarul UNPR Picu Apostol Roman şi consilierul local PNL Paul Găvănescu.

O şedinţă marcată de dispute, replici suburbane, tonuri ridicate, ironii şi acuzaţii, semn că deja campania electorală dă în clocot, chit că alegerile locale sunt abia la anul.

Dincolo de dispute, în cadrul şedinţei s-au adoptat peste 30 de proiecte de hotărâre, asupra cărora vom reveni. Printre cele mai importante se numără un masterplan privind rețeaua de spații publice, prin care au fost identificate 30 de zone care vor beneficia de viitoare proiecte de modernizare și regenerare urbană. De asemenea, a fost aprobat proiectul în valoare de peste 41 de milioane de lei privind amenajarea și modernizarea a 517 puncte de colectare a deșeurilor în sistem suprateran, inclusiv racordarea acestora la rețeaua de canalizare a orașului, despre care aţi putut citi deja în ziarul "Viaţa liberă".

Citit 3201 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.