Campania electorală dă în clocot în Consiliul Local

Campania electorală dă în clocot în Consiliul Local

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
6 comentarii

„Eu înţeleg că n-aveţi specialişti cine ştie ce pe la PNL, că e a nu ştiu câta oară când veniţi cu nişte aberaţii din punct de vedere legal, de râd şi curcile. Eu nu ştiu cum de nu vă duceţi înapoi şi nu vă daţi palme unul altuia, doar să vă treziţi din tâmpeniile pe care le spuneţi! E legal sau ilegal, băi PNL?”, a fost una dintre cele mai agresive replici care s-au auzit la şedinţa de ieri a Consiliului Local, rostită de primarul Ionuţ Pucheanu.

„Vă curge sânge din nas, domnul Paul?”/ - „Domnule primar, încerc să vă explic ca unui copil”. „Politicile dumneavoastră de extremă, de dreaptă, sunt împotriva pensionarilor! Ce v-au făcut pensionarii? Încercaţi să veniţi cu chestiuni tehnice ca să ascundeţi anumite supărări ale dvs că vă ia cineva din faţă votul”/ - „Argumentele noastre sunt de ordin financiar: banul public! Cum îl cheltuim. Dacă nu înţelegeţi lucrul acesta, poate că ar bine să rămâneţi la nuvele!". Acestea sunt doar două dintre schimburile de replici care s-au făcut auzite la şedinţa de ieri a Consiliului Local, între primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, respectiv, viceprimarul UNPR Picu Apostol Roman şi consilierul local PNL Paul Găvănescu.

O şedinţă marcată de dispute, replici suburbane, tonuri ridicate, ironii şi acuzaţii, semn că deja campania electorală dă în clocot, chit că alegerile locale sunt abia la anul.

Dincolo de dispute, în cadrul şedinţei s-au adoptat peste 30 de proiecte de hotărâre, asupra cărora vom reveni. Printre cele mai importante se numără un masterplan privind rețeaua de spații publice, prin care au fost identificate 30 de zone care vor beneficia de viitoare proiecte de modernizare și regenerare urbană. De asemenea, a fost aprobat proiectul în valoare de peste 41 de milioane de lei privind amenajarea și modernizarea a 517 puncte de colectare a deșeurilor în sistem suprateran, inclusiv racordarea acestora la rețeaua de canalizare a orașului, despre care aţi putut citi deja în ziarul "Viaţa liberă".

Citit 2567 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:40

6 comentarii

 • postat de ADMINISTRATOR Sâmbătă, 28 Septembrie 2019 18:51 5.13.230.*** Link la comentariu
  3
  1

  Ce s-a intamplat este nimic pe langa proiectele de hotarari care au fost aprobate in data de 26.09.2019. Si ma refer la [rimul proiect cel cu privire la atestarea administratorilor. Am participat la sedinta si am vazut cum toate proiectele sunt aprobate in totala necunostinta de cauza. Desi am atras atntia asupra faptului ca in propunerea de hotarare este introdusa o sectiune contrara legii, ceea referitoare la examinarea administratorilor, si faptul ca autoritatea administrativ locala nu are competenta necesara au aprobat cu ochii inchisi deaorece asa avea directive. Insa cel mai important este motivatia care a stat la baza arpobarii citez domnul director Burtea #doamna ne-am informat si noi si alte primarii au facut la fel# Deci stimati cetateni daca altii sunt sinucigasi de ce sa nu fim si noi. FELICITARI PRIMARIEI MUNCIPIULUI GALATI.

  Raportează
 • postat de Gălățean care V-A votat, din pacate Vineri, 27 Septembrie 2019 16:20 5.13.242.*** Link la comentariu
  1
  3

  Nu exista un cod de conduita etica al angajaților primăriei? Ia, aplicați-l și apoi poate - l respectati. Aștept sa vad dacă primește cineva o mustrare măcar. Rușine sa va fie.

  Raportează
 • postat de Romulus Neagu Vineri, 27 Septembrie 2019 08:52 5.13.203.*** Link la comentariu
  3
  14

  Când la conducere ajung tot felul de personaje sinistre și abjecte puternic bănuibile de analfabetism și carențe majore de moralitate și educație, așa se întâmplă.
  Galați, orașul care își merită conducătorii!

  Raportează
 • postat de primarul Vineri, 27 Septembrie 2019 07:59 92.81.154.*** Link la comentariu
  2
  16

  Bai PNL ! Acesta este limbaj de primar de municipiu ? Sunt convins ca si cei din PSD din sala sau de pe strada sunt jenati de nivelul intelectual probat de primar. Nu mai este fair-play, nu mai sunt subtilitati in exprimare ?S-a trecut la invective si grobianisme. Pacat. Domnilor (mai pot oare spune asa ? ) nu fiti asa transanti, politica este trecatoare si maine poimane in baston fiind veti dori sa va salutati si sa va iertati dar va fi prea tarziu, tarziu chiar pentru toti.

  Raportează
 • postat de Chris Vineri, 27 Septembrie 2019 05:52 89.136.5.*** Link la comentariu
  2
  11

  ...ca la usa cortului...?, daca ei fac asta ce pretentii sa mai ai la cei care ii voteaza!?Trist dar mergem inainte cu ei sau fara..., se mai si cearta pe banii nostri, pfff...rusine...Ar trebui sa fiti un exemplu pentru cetateni dar nu ai cu cine, ce sa alegi!?Sper sa ajunga copii vostri mari si sanatosi si sa fie "mandri" de voi cand se vor uita la cat de inteligenti ati fost voi in viata politica...Pacat...

  Raportează
 • postat de Nikolas Vineri, 27 Septembrie 2019 05:14 86.124.202.*** Link la comentariu
  2
  15

  Limbaj de mahala,incompetenți dovediți..șperțari de clasa mondiala și orașul a ajuns unde este...adică in topul celor mai sărace și depopulate orașe din țara!...ce sa le mai spunem?…Va așteptăm cu drag la alegeri!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.