Clădire batjocorită şi furată, acum pusă în siguranţă
Foto: Bogdan Codrescu

Clădire batjocorită şi furată, acum pusă în siguranţă
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

După ce s-a aflat la cheremul indivizilor fără căpătâi, care au batjocorit-o, furat-o, distrus-o şi umplut-o de gunoaie, ruina rămasă din eleganta clădire de pe strada Plevnei nr. 3 a fost pusă, în sfârşit, în siguranţă.

„Imobil al Primăriei, batjocorit, furat şi distrus", scriam în ediţia din 12 aprilie a ziarului "Viaţa liberă" despre clădirea din Valea Oraşului, aflată la doar câţiva paşi de Cantina de Ajutor Social. Planurile Primăriei, proprietara imobilului, erau de a o transforma în centru de permanenţă medicală, motiv pentru care chiriaşii pe care îi găzduia au fost evacuaţi. Din păcate, vreme de un an construcţia a fost pradă uşoară pentru hoţii de materiale de construcţii, groapă de gunoi şi focar de infecţie. În urma articolului publicat de noi, administraţia locală a decis să o pună în siguranţă înainte de a fi prea târziu. În acest scop a fost atribuit firmei Danamar Impex SRL un contract în valoare de 17.474 de lei fără TVA. Rezultatul punerii în siguranţă îl puteţi vedea în imaginea alăturată.

Rămâne de văzut ce viitor va avea clădirea şi dacă va deveni vreodată centru de permanenţă medicală, de care locuitorii din Valea Oraşului ar avea nevoie.

Citit 4153 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.