Clădire batjocorită şi furată, acum pusă în siguranţă

Clădire batjocorită şi furată, acum pusă în siguranţă

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

După ce s-a aflat la cheremul indivizilor fără căpătâi, care au batjocorit-o, furat-o, distrus-o şi umplut-o de gunoaie, ruina rămasă din eleganta clădire de pe strada Plevnei nr. 3 a fost pusă, în sfârşit, în siguranţă.

„Imobil al Primăriei, batjocorit, furat şi distrus", scriam în ediţia din 12 aprilie a ziarului "Viaţa liberă" despre clădirea din Valea Oraşului, aflată la doar câţiva paşi de Cantina de Ajutor Social. Planurile Primăriei, proprietara imobilului, erau de a o transforma în centru de permanenţă medicală, motiv pentru care chiriaşii pe care îi găzduia au fost evacuaţi. Din păcate, vreme de un an construcţia a fost pradă uşoară pentru hoţii de materiale de construcţii, groapă de gunoi şi focar de infecţie. În urma articolului publicat de noi, administraţia locală a decis să o pună în siguranţă înainte de a fi prea târziu. În acest scop a fost atribuit firmei Danamar Impex SRL un contract în valoare de 17.474 de lei fără TVA. Rezultatul punerii în siguranţă îl puteţi vedea în imaginea alăturată.

Rămâne de văzut ce viitor va avea clădirea şi dacă va deveni vreodată centru de permanenţă medicală, de care locuitorii din Valea Oraşului ar avea nevoie.

Citit 2936 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:31

1 comentariu

 • postat de Teo Chirvase Miercuri, 02 Octombrie 2019 13:08 92.114.82.*** Link la comentariu
  1
  8

  Ce rezultat putem vedea in imagine? Cred ca faceti o confuzie...

  Teo Chirvase

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro