Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

"Împreună Pentru Moldova" este noul partid de centru dreapta apărut pe scena politică românească. Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, cererea de înfiinţare a fost aprobată de Tribunalul Bucureşti pe 7 octombrie 2019. Iniţiatorii noii formaţiuni politice sunt trei activişti civici: Marian Dumitru, fondator al comunităţii "Curăţăm Galaţiul", Ionel Apostol şi Cătălin Urtoi, reprezentanţi ai asociaţiei ieşene "Împreună pentru A8". Convinşi că "O Moldovă prosperă înseamnă o Românie prosperă", cei trei afirmă că decizia de a face pasul de la societatea civilă în politică a venit din dorinţa de a crea o platformă în care reprezentanţi ai celor opt judeţe din Moldova să poată lucra împreună pentru dezvoltarea regiunii. Accentul principal se pune pe dezvoltarea infrastructurii, Moldova neavând nici măcar un kilometru de autostradă. Primele filiale al partidului se vor deschide la Galaţi şi Iaşi, apoi în toate judeţele Moldovei şi în Bucureşti, iar, în funcţie de solicitari, în celelalte judeţe ale ţării.

Citit 2533 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 17:02

2 comentarii

 • postat de Viata e fapta buna Vineri, 11 Octombrie 2019 23:43 188.98.235.*** Link la comentariu
  1
  0

  Eu nu am terminat lumea,ca nu sunt din filmul Terminatorul si nici nu vreau sa ma faca asa in laborator,ca nu am de ce sa suport acele nenorociri sau sa-mi faca schimbare de sex.Sa fii angajat in Ministerul Apararii inseamna sa aperi binele si sa lupti cu raul,adica sa fii un crestin foarte,foarte bun.

  Raportează
 • postat de anti mafia Vineri, 11 Octombrie 2019 22:08 89.136.231.*** Link la comentariu
  0
  2

  Sa nu faceti greseala sa primiti in partid lupi in blana de oaie (securisti, comunisti, psd-isti, hoti, jefuitori, demagogi, pradatori) pt ca o sa va distruga partidul si nici nu veti mai fi credibili.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro