Dobre îi bate obrazul lui Toader

Dobre îi bate obrazul lui Toader
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deputatul PNL Victor Paul Dobre a ţinut să contrazică afirmaţiile parlamentarului PD-L Mircea Toader referitoare la investiţiile de care va beneficia judeţul prin bugetul din 2010 *

Vă reamintim că în vreme ce Dobre a declarat că Galaţiul nu va beneficia de nicio investiţie nouă în acest an, Toader a nominalizat la capitolul proiecte Centura Tecuciului şi electrificarea liniei Galaţi-Tecuci.

„Electrificarea căii ferate Galaţi-Tecuci este un obiectiv pe care l-a demarat tovarăşul Ceauşescu. Când vorbesc de proiecte mă refer la contribuţia celor care guvernează astăzi, nu de ce a făcut Ceauşescu, care a făcut multe; sper că nu pe toate şi le asumă dl Toader”.

„Centura Tecuciului a început pe vremea când eram prefect al judeţului, iar ministrul al Transporturilor era dl Traian Băsescu, în 1998. Eu vorbesc de proiecte noi şi rămâne cum am stabilit: nimic nou pentru Galaţi în 2010”, a declarat ironic Dobre.

Regularizarea Tecucelului

Şi pentru că tot era vorba de colegiul deputatului Toader, liberalul Dobre va face o interpelare ministrului Mediului în legătură cu un obiectiv extrem de important, regularizarea Tecucelului.

„Regularizarea merge spre Nicoreşti, deci e transcolegial, intră şi în colegiul meu. Vreau să ştiu dacă este prinsă în buget şi se va continua”, a spus Dobre.

O provocare şi o mână de ajutor

Dobre şi-a exprimat indignarea că, până în prezent, nicio autoritate nu şi-a exprimat nici măcar preocuparea pentru numărul tot mai mare de şomeri cu care se confruntă Galaţiul.

„Problema trebuie să intereseze prefectul judeţului, parlamentarii din coaliţia de guvernare şi celelalte autorităţi”.

„Îl rog pe dl Toader, care e un om important în partidul de guvernământ, un reprezentant important al Galaţiului şi care s-a străduit pentru o serie întreagă de proiecte, să exprime o poziţie publică faţă de această problemă considerată nr. 1 la Galaţi şi să ne spună ce au de gând”.

„Dacă trebuie să dăm şi noi o mână de ajutor, vom fi alături. Dacă sunt de promovat proiecte, indiferent cine le promovează, le vom sprijini”, a precizat Dobre.

Citit 795 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.