La Primărie nu se ţin audienţele

La Primărie nu se ţin audienţele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi pe site-ul Primăriei se spune că primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, susţine în fiecare miercuri, de la ora 12.00, audienţe, acest lucru nu se mai întâmplă de câteva luni bune.

Programul a fost suplinit de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, însă, se pare, fără prea mare succes. Aşa se face că de la audienţele săptămânale s-a ajuns la audienţe ţinute o dată pe lună. Nu în această lună însă! 

Aceasta nu este singura neconcordanţă. Deşi pe site-ul Primăriei scrie că viceprimarul Nicuşor Ciumacenco primeşte cetăţenii în audienţe joia, de la 13.00 la 15.00, acest lucru nu s-a întâmplat ieri.

Cum nu s-a întâmplat nici în celelalte săptămâni de când a început anul. Şi cum nu s-a întâmplat nici în toată luna decembrie 2009.

„Cine vrea să se înscrie în audienţă la domnul primar o poate face la registratură. Audienţele se vor ţine pe 16 februarie, nu ştiu încă dacă le va ţine domnul Nicolae sau eu”.

„Cine vrea să se înscrie în audienţe la mine, o poate face la birou. Eu voi ţine audienţe în prima zi de joi din luna februarie”, a explicat, ieri, Nicuşor Ciumacenco.

Nu am reuşit să verificăm, însă, tot conform site-ului Primăriei, viceprimarul Mircea Cristea primeşte cetăţenii în audienţe în fiecare marţi, de la ora 14.00.

Cine are o problemă şi vrea în audienţă, ar fi bine să verifice telefonic înainte; nu de alta, dar când faci drumul degeaba, pe zăpadă, supărarea e şi mai mare, indiferent dacă motivaţia e justificată sau nu…

Şi încă ceva: dacă vreţi să vă înscrieţi în audienţă, este preferabil să nu lăsaţi… poliţistul comunitar de la poartă să vă înscrie, că nu are calitate!

Nu spunem că se întâmplă în realitate, însă poveştile circulă repede: soţii Dumitraşcu ne-au spus că aşa li s-a întâmplat lor când au vrut să se înscrie în audienţă, la viceprimarul Nicuşor Ciumacenco – că le-a scris „cel de la poartă, un bileţel, cu audienţă pe 28 ianuarie…”.

Evident, audienţa nu a avut loc ieri.     

Citit 836 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.