Ce decizii iau aleşii la final de an

Ce decizii iau aleşii la final de an

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

O taxă specială de habitat de 93,92 lei/an/persoană din 2020, modificarea zonelor de impozitare din municipiul Galaţi şi majorarea costurilor unor investiţii aflate în derulare  vor fi supuse aprobării aleşilor locali în şedinţa ordinară de astăzi, cel mai probabil ultima de acest fel din 2019. Ordinea de zi numără peste 60 de proiecte printre care cele mai importante se referă la banii gălăţenilor. Este vorba despre o taxă specială de habitat de 93,92 lei/an/persoană de la 1 ianuarie 2020. Dar nu vă garantează nimeni că valoarea nu se va majora în cursul anului viitor, aşa cum s-a întâmplat în această vară. Pe lângă modificarea zonelor de impozitare, în urma articolului publicat de ziarul "Viaţa liberă", pe lista deciziilor se mai află şi majorarea indicatorilor tehnico-economici pentru o serie de investiţii aflate deja în derulare precum reabilitarea şi modernizarea Plajei „Dunărea”, modernizarea axei Siderurgiştilor - 1 Decembrie 1918 sau Campus Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza - corp B, Utilităţi”.
Pe ordinea de zi mai regăsim subvenţionarea de la bugetul local a unor asociaţii umanitare, dar şi aprobarea organigramei şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2019 al Societăţii Industrial Parc SRL.

Citit 4827 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 19:01

2 comentarii

 • postat de Terip Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 03:19 5.13.195.*** Link la comentariu
  0
  7

  Odata ce platesti prin acea reducere tot ce trebuie catre primarie ca sa fie cu totul -0- te trezesti ca ,,frumosii ,, nostri ,,alesi ,, [daca veti mai fii alesi vreo-data] ca mareste taxa de habitat si ramai iar dator pe acest an, se schimba asa dar regulile in timpul jocului , ca asa-i in tenis [ primarie] . Nu va e rusine un pic fata de oameni? Banuiesc ca nu. Tupeu maxim , de a stoarce niste bani la cata mizerie e prin cartiere.

  Raportează
 • postat de IC Joi, 12 Decembrie 2019 17:49 86.124.206.*** Link la comentariu
  0
  14

  De ce de la 1 ianuarie si nu de la 1 septembrie , data de la care PSD-ul , partid majoritar si in administrarea Galatiului , a hotarat ca mareste pensiile ( pana atunci inflatia ne termina, ajutata si de alesii lor ,nu ai nostri ).

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.