Gălăţenii au ales ”Simbol”

Gălăţenii au ales ”Simbol”
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Opera de artă ”Simbol”, ai cărei autori sunt Gheorghe Terescenco, Gheorghe Dogaru şi Palade Costică, va fi amplasată în sensul giratoriu de la intrarea în oraş dinspre Tecuci, după cum au ales gălăţenii în cadrul consultării publice lansate pe pagina sa de Facebook de primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, gălăţenii au fost invitaţi să aleagă una dintre cele două lucrări „Simbol” şi, respectiv „Serafim”, în cadrul unui sondaj derulat pe pagina de Facebook a primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Potrivit comunicatului de presă transmis redacţiei, 5.652 de persoane au votat în cadrul consultării publice, iar opera ”Simbol” a obţinut 63 la sută din voturi, în timp ce opera ”Serafim”, al cărei autor este Denis Brânzei, a avut 37 la sută din voturi.

Aceste opere de artă au fost selectate dintr-un număr total de opt donate de către Fundația Culturală ”Nicolae Mantu”. Se are în vedere ca toate aceste opere de artă să fie amplasate pe viitor în diferite zone din oraș.

Citit 3892 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.