Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
4 comentarii

UPDATE | Veşti bune pentru şoferi. Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, de joi dimineaţă, 19 decembrie 2019, s-a reluat traficul pe strada Frunzei, stradă închisă în urma exploziei de la fosta staţie Peco.

„Traficul rutier pe strada Frunzei a fost reluat doar pe banda opusă fostei staţii de carburanţi şi doar pentru maşinile cu masă maximă autorizată până la 3,5 tone. De asemenea, participanţii la trafic trebuie să  respecte şi limitarea de viteză impusă pe acest tronson de drum. Astfel, viteza maximă admisă va fi de 30 km/h, astfel încât autovehiculele pot circula în ambele sensuri. Practic, se poate utiliza câte o bandă pe sens, dintre cele opuse zonei afectate de explozie, însă cu menţinerea măsurilor de sistare a circulaţiei pe celelalte benzi, respectând planul de semnalizare rutieră până la finalizarea lucrărilor de consolidare şi punere în siguranţă a zonei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Galaţi.


Circulaţia pe strada Frunzei rămâne închisă | În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, care a avut loc la Prefectura Galaţi, prefectul Gabriel Avrămescu a declarat că va cere înfiinţarea unei comisii care să identifice toate staţiile de carburant din Galaţi, indiferent că vorbim de cele funcţionale sau dezafectate. Decizia Prefectului vine după explozia care a avut loc pe strada Frunzei, la o fostă staţie PECO.

„Vom emite un ordin pentru înfiinţarea unei comisii de informare şi prevenire  a unor evenimente similare cu cel din strada Frunzei. În perioada următoare, vom identifica toate staţiile de distribuţie carburanţi, care au funcţionat sau funcţionează în Galaţi şi vom lua măsurile ce se impun”, a declarat Gabriel Avrămescu.

Prefectul a explicat şi faptul că se aşteaptă o expertiză tehnică şi abia apoi se va relua, cu restricţii de tonaj şi de viteză, circulaţia pe strada Frunzei.

18 decembrie 2019

Citit 4330 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 00:59

4 comentarii

 • postat de Florin Joi, 19 Decembrie 2019 18:46 213.233.103.*** Link la comentariu
  1
  14

  Asta inseamna incompetenta autoritatilor. Daca eram intr-o tara civilizata in 24 de orea traficul era reluat. D-le prefect sa imputati pierderile Transurbului firmei vinovate.

  Raportează
 • postat de Vasile Joi, 19 Decembrie 2019 13:44 89.121.153.*** Link la comentariu
  8
  16

  Poate , domnul prefect ia niște măsuri si in privința separatoarelor din beton montate pe DN26!( la patru benzi , Aviasan )!!??? S-au montat,S-au făcut valuri 2-3 zile si atât ! Nu o trecere de pietoni , nu sensuri giratoriicat de cât funcționale , doar pericole mai mari ! Se pare ca cei din aceasta zona nu aparțin de Jud Galati si mai nou hotărăsc cei di regională de drumuri Iași ! In plus noaptea separatoarele nu se văd ! De asemeni se pare ca a crescut si nr accidentelor ! Ne aude cineva ? Vin alegerile !!

  Raportează
 • postat de D marian Joi, 19 Decembrie 2019 10:29 5.13.208.*** Link la comentariu
  1
  32

  Din cauza unor criminali are de suferit un oras,cei vinovați nu vor fi trași la răspundere niciodata,iar legea se aplică tot cu Omu de rînd,sunt multe bombe de astea în gl,vinovati sunt cei care le da autorizație la aceștia să facă bombele astea unde vrea fiecare,pai in primul rînd trebuie să respecți niste norme si nu sunt respectate,pai daca primarul etc ar avea la coltul blocului bombele astea cu siguranță ar fi desfiintate sau nu ar da aprobare să se amplaseze așa ceva lîngă blocul lui,noi dacă vrem să construim un balcon nu putem,nu se poate,iar alții arunca in aer un oraș legal cu complicitatea unora si a unor institutii care sunt infestate de corupti,legea ar trebui să fie pt toți la fel nu cu discriminare,Mai este o problemă care nu are legătură cu acest subiect,cei care fac extinderea pt gaz acum au ajuns pe la casa roșie,este bătaie de joc cum se lucrează,primitiv, unde trebuie utilaje ei fac totul la circa etc cînd Cara acele țevi si le plimba de colo colo,si apoi cînd astupa fac la lopată,este bătaie de joc pt ce se întîmpla trafic blocat etc,cum a putut să cistige aceștia această licitatie pt ca trebuie sa îndeplinești niste norme si ei nu prea se încadrează etc,cum este posibil să îți bați joc de oraș și de oameni în halul ăsta.sa va fie rușine cei care face ti posibila această mizerie si noi o vedem si o suportam din banii nostrii

  Raportează
 • postat de Daniela Joi, 19 Decembrie 2019 09:31 5.2.209.*** Link la comentariu
  1
  30

  Problema este cu transportul public acum decand nu mai circula tramvaiele; neaparat trebuie suplimentate autobuzele pe traseul 28 macar la orele de varf , deorece se circula in conditii inumane.
  Va rugam sa mergeti pe teren sa vedeti nu doar sa stati in birouri, si sa apreciati fara sa stiti exact situatia din teren.Probleme mari cu acest traseu erau demult , deorece programul care este afisat pe site-ul Transurbului, nu este real, nu se respecta, autobuzele in mod real vin in statie cam la 20 de minute, dar acum o data cu acesta situatatie in care nici tramvaie nu mai sunt, in autobuz e o adevarata nebunie.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.