Marius Necula: „Este o dezinformare, n-am absentat!”

Marius Necula: „Este o dezinformare, n-am absentat!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Senatorul Necula va cere socoteală Institutului de Politici Publice *

Senatorul PD-L Marius Necula a precizat joi că nu a absentat aproape deloc la Senat, contrazicând astfel Institutul de Politici Publice,  sursa folosită de ziarul nostru, care îl plasa cu o prezenţă de numai 11 la sută la şedinţele de vot final al  proiectelor de legi, care au o frecvenţă săptămânală.

„Ştirea este luată, am înţeles, de la Institutul de Politici Publice şi este o crasă minciună! Este o dezinformare, n-aş putea spune voită, că doar n-a dorit nimeni. A fost poate o greşeală de tipar la Institutul de Politici Publice (IPP), ori n-au ştiut de unde să ia documentarea”, crede senatorul.

Necula a anunţat că a şi cerut la Senat un document care să ateste prezenţa sa.

„Dacă am absentat la două şedinţe: o dată motivat, pentru că am fost bolnav şi săptămâna aceasta nu am putut să ajung pentru că a fost drumul blocat”. Adică pe 2010.

„Chiar nu-mi explic! De la zece la sută la 90 şi ceva la sută, cât am avut eu, e diferenţă mare!” – s-a arătat mai mult surprins decât indignat senatorul, care recunoaşte rolul Institutului, spunând că este bine că stă cu ochii pe parlamentari.

„Probabil Institutul a lucrat ˝cu materialul clientului˝, cu materiale luate de pe site şi vreau să văd de unde au apărut aceste informaţii.” 

Haz de necaz

Senatorul a adăugat şi „o nostimadă”: cu două săptămâni în urmă, senatorul de Botoşani, Daniel Humelnicu, era indignat că presa locală publicase, din aceeaşi sursă, ştirea că absentează la şedinţele de plen.

„Era foarte supărat de faptul că cei care trebuie să se preocupe de actualizarea site-urilor la Senat sau de darea acestor informaţii nu le dau la nivel real. Bineînţeles, m-am distrat pe seama lui… Ei, acum m-a ajuns pe mine ˝blestemul˝…”.

Nota autorului - în numărul de luni al ziarului nostru vom publica un interviu cu senatorul Marius Necula referitor la activitatea acestuia

Citit 1382 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.