Cine va fi candidatul PSD la Primăria Galaţi

Cine va fi candidatul PSD la Primăria Galaţi

Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
1 comentariu

"Eu pot spune că sunt candidatul PNL…, iertaţi-mă!, PSD pentru Primărie, dar mai trebuie să treacă şi prin forurile statutare", a răspuns Ionuţ Pucheanu, la întrebarea adresată de jurnalişti ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.
Edilul-şef a adăugat că numele candidaţilor PSD la alegerile locale vor fi anunţate într-o conferinţă viitoare de presă, în maximum o lună. "Nu e nevoie de grabă, lucrurile sunt mult mai clare. Data trecută am fost anunţat mai devreme şi datorită unei lipse de notorietate care în cei patru ani de când sunt primar a dispărut", a explicat, zâmbind, Ionuţ Pucheanu.
Întrebat dacă ar fi în competiţie cu city managerul Marius Humelnicu şi viceprimarul Sorin Enache pentru stabilirea candidatului la Primărie, Pucheanu a replicat: "Mereu există competiţie, altfel n-ar exista progres".
"Cum a zis şi dl primar, forurile statutare ale partidului vor decide candidatul PSD. Cred că oricine vrea să candideze la funcţia de primar al municipiului Galaţi. Ceea ce hotărăşte partidul, aia vom face. Niciodată, de când sunt în partid, n-am acţionat împotriva partidului, tot timpul am jucat şi voi juca în echipă", a replicat Marius Humelnicu.

Citit 6392 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2020 18:40

1 comentariu

  • postat de Primaria, cât costa Primăria? Miercuri, 15 Ianuarie 2020 13:37 86.124.205.*** Link la comentariu
    9
    10

    Probabil musiu Ionuț Pucheanu așteaptă să fie rugat de tătucul de la "Bucale" , zis Ciolacul, pentru a candida pentru fotoliul de stat degeaba, de șantierist înrăit, de licitator înfocat, pardon, primar. Nu-l mai vrem pe Pucheanu primar! Bacalbașa nu dorește? Ciumacenco, nici el? Apai, domnilor edili, cum se poate să nu vă mai îngrămădiți la ciolanul gros din Primăria Galați? A dat faliment uzina de bănuți publici?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.