Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
3 comentarii

În urma articolului "«Păşunat urban» pe Faleză şi stână în Micro 13B", publicat în ediţia de vineri, 31 ianuarie, am primit o serie de precizări din partea Primăriei municipiului Galaţi. Autoritatea locală a ţinut să sublinieze că tocmai eliminarea păşunatului urban şi a celorlalte măsuri care vizau culturile de viţă-de-vie şi creşterea albinelor pe acoperişul blocurilor, cultivarea de zarzavat pe scuaruri, livezile de cartier în locul parcărilor fac obiectul actualizării. "Referitor la contractul scos la licitaţie pentru «Actualizare Masterplan potenţial natural şi peisager din teritoriul municipiului Galaţi», document adoptat în anul 2014 de către Consiliul Local, precizăm că scopul este tocmai acela de a nu fi puse în practică activităţi de păşunat urban sau grădinărit, aşa cum s-a dorit în urmă cu şase ani. Municipiul Galaţi este în plină modernizare din punct de vedere urbanistic, Primăria având în derulare o serie de proiecte de investiţii în acest scop", ne-a transmis administraţia locală.

Citit 3634 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Februarie 2020 12:18

3 comentarii

 • postat de Mihaela Sâmbătă, 01 Februarie 2020 15:36 82.79.132.*** Link la comentariu
  3
  12

  TOT TIMPUL O INTORC ( cei din Primaria Galati) CA LA PLOIESTI. Daca NU SPUNE NIMENI NIMIC merge, daca SUNT OBSERVATII SI COMENTARII, O INTORC CA LA PLOIESTI. Cica nu am vrut sa spun asta, am vrut sa spun altceva. Si tot timpul asa. Tot timpul sunt la suprafata, ca uleiul.

  Raportează
 • postat de Maxim Sâmbătă, 01 Februarie 2020 15:35 188.24.203.*** Link la comentariu
  2
  10

  pana una-alta vedeti ca in fata Tribunalului deja se misca dalele proaspat puse ...

  Raportează
 • postat de gutuie Sâmbătă, 01 Februarie 2020 10:11 89.137.30.*** Link la comentariu
  3
  15

  sa manace ei castraveti si miere de albine poluata cu tot felul de noxe din oras

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro