Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Pentru servicii de instalare a reţelelor Wi-Fi în cadrul proiectului "Reţea WiFi4EU în municipiul Galaţi", Primăria municipiului Galaţi a atribuit firmei UPC România SA din Bucureşti un contract în valoare de 93.886 de lei fără TVA. Conform datelor de pe portalul Primăriei, durata este de 36 de luni (1.080 de zile) de la data semnării procesului verbal de instalare, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, fără suplimentarea preţului, în condiţiile prelungirii duratei contractului de finanţare.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul Viaţa liberă, Primăria a semnat în ianuarie 2019 acordul de grant pentru proiectul "WiFi4EU în municipiul Galaţi", care urmăreşte accesul gratuit al cetăţenilor la Wi-Fi în spaţii publice. Iată şi lista celor 22 de puncte de acces ce trebuie acoperite de către reţeaua Wi-Fi, făcută publică de Primărie: zona Potcoava, Spicu, Romarta, Orăşelul Copiilor, Parcul Şahiştilor, Parcul Micro 39, Parcul Cloşca, Parcul Libertăţii, Piaţeta Florilor de Tei, Bariera Traian, Micro 19 - capăt troleu, Grădina Publică, Parcul Rizer (două puncte), Parcul Viva, zona Elice de pe Faleza Superioară, aleea de promenadă de la P-uri, Parcul Eminescu, Oficiul de Stare Civilă, Biblioteca "V.A. Urechia" - Filiala nr. 1 de pe strada Regiment 11 Siret, Direcţia de Asistenţă Socială de pe strada Fraternităţii nr. 1 şi sediul de pe strada Domnească nr. 14 al Direcţiei de Impozite şi taxe locale.

În toate aceste locuri vor exista plăci permanente cu logo-ul WiFi4EU.

Citit 2173 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 01:21

1 comentariu

 • postat de Cetatean Vineri, 13 Martie 2020 05:32 84.117.41.*** Link la comentariu
  0
  3

  V-ati gandit ca orice provider de internet si utilizator de smartphone
  ofera si are in oferta sa cel putin 5 Gb?
  Domnilor n-ati auzit Hotspote?
  Bani cheltuiti aiurea!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro