Alte dotări pentru UPU

Alte dotări pentru UPU
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) a fost deschisă, de către Consiliul Județean Galați, o nouă procedură privind furnizare de dotări aferente proiectului privind Extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sfântul Apostol Andrei Galați». 
Achiziția menționată cuprinde două loturi, unul de dotări medicale și un altul de mobilier, cu o valoare totală estimată de peste 804 mii lei (exclusiv TVA). Operatorii economici interesați trebuie să știe că tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 aprilie 2020, atunci când vor fi și deschise în SEAP.

Citit 2448 ori Ultima modificare Duminică, 22 Martie 2020 17:55

1 comentariu

 • postat de Gălățean
  Luni, 23 Martie 2020 08:51
  86.124.206.***
  Trebuie extins și spațiul unde se fac internări la spitalul județean, pentru că am avut parte să văd o imagine de coșmar zilele acestea când suntem în plină epidemie. La camera de internări pe un hol de vreo 2,5 m și lung de vreo 5-6 m erau peste 30-40 de persoane înghesuite,care așteptau să se interneze un prilej de a contacta acest virus garantat. Pe lângă faptul că nu era nimeni să gestioneze situația, trebuie luate măsuri că acel spatiu să fie extins, mai ales în situații de anumite epidemii. Degeaba cheltuim bani inutili pentru tratamente când putem foarte bine să prevenim aceste situații. O idee ce ar trebui luată în calcul pe viitor pentru evitarea unor situații cu grad mare de îmbolnăvire.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.