Un nou proiect pentru strada Domnească

Un nou proiect pentru strada Domnească

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
5 comentarii

Primăria Galaţi doreşte să continue lucrările de reparaţii şi modernizare pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între strada Gamulea (Biserica Greacă) şi strada Gării. Deocamdată, a atribuit contractul pentru serviciile de proiectare necesare investiţiei. Conform datelor din portalul achiziţiilor publice, câştigătoare a fost desemnată firma SPC Elite Consulting SRL, cu o ofertă de 20.192 de lei. Au mai depus oferte societăţile Total Business Land SRL, ATU Consulting şi Peiesi. Misiunea firmei câştigătoare va fi să realizeze documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii, studii geo şi topo, expertize, studiu istoric şi să asigure asistenţa tehnică.

Citit 3962 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 19:06

5 comentarii

 • postat de CETATEAN Luni, 30 Martie 2020 18:48 86.124.203.*** Link la comentariu
  1
  0

  CE AR FI SA SPALATI STRAZILE ACUM CA DE OPT LUNI TOT O PRAFARIE SI O MIZERIE ESTE IN ACEST ORAS MIZERABIL. PROTEJATI CETATREANUL NU AFISATI MOTIVE CDE HARNICIE FALSA SI HAOTICA.

  Raportează
 • postat de Doru Duminică, 29 Martie 2020 18:50 86.124.201.*** Link la comentariu
  0
  1

  Sa proiectați tot asa cum ati facut pe Brailei: piste de biciclete pe trotuar, pline de obstacole de tot felul, cât mai strâmbe inguste și care schimbă direcția în unghi drept, (asa cum virează bicicleta), cu vegetația desertica că în Sahara și cu toate cablurile pe stâlpi, să se vadă.
  Apoi aveti grijă la trafic ; nu sunt suficiente numai 3 semafoare în fața hotelului Dunărea. Până la biserica greacă mai sunt 100 m unde mai trebuie măcar 2 semafoare, dacă nu 3.Evident legate la rețeaua de unda verde care a costat milioane de euro și apoi le puneți pe intermitent.
  Si luminite cât mai multe. Cu suporți pentru ornamente multe de crăciun, paște și 1 mai ziua muncitorilor.

  Raportează
 • postat de Caragea Gina Joi, 26 Martie 2020 07:16 5.13.142.*** Link la comentariu
  3
  4

  Da, în sfirsit se modernizează și strada Domnească! Dar, mare grija la arborii noștri falosi, teii, va rugam sa ii protejați, nu ii tăiați pe toți, va rugam! Cit despre mesajul d-nei Ilinca.... Totdeauna se vor găsi circotasi de serviciu, atei! Doamnă, FONDURILE ALOCATE UNUI PROIECT NU SE DETURNEAZĂ, mai ales dacă sunt fonduri europene. Este vorba de încălcarea prevederilor Codului Penal, care se traduce prin pușcărie!!!??????? Ați înțeles? Cit despre bani dați bisericilor... Acelasi slogan strigat de ateii de serviciu și înghițit la grămadă "Vrem spitale nu catedrale!". Uitați ca s-a ascultat dorința și va fi nevoie de spitale acum, cind moartea este peste tot!!!??? Da, Primăria Galați, este obligată sa dea bani ptr restaurarea(interior și exterior) bisericilor vechi, monumente de arta și arhitectura, mindrie a orașului nostru. Da, mai ales în centrul orașului, avem biserici vechi și frumoase, lăsate moștenire de înaintașii noștri, de care gospodarii orasului trebuie sa aibă grija!!!! Și noi bineînțeles, ura și obida din oameni, le distruge! Dacă au supraviețuit tavalugului comunist, proletcultist, acum trebuie sa avem grija de ele! Mare-I Dumnezeu!

  Raportează
 • postat de Bulgaru linca Miercuri, 25 Martie 2020 23:29 109.166.129.*** Link la comentariu
  2
  11

  Buna seara.
  Cu tot respectul, bănuiesc că aveti niste proiecte aprobate într-o ședință, niste contracte cu diverse firme.
  Dar nu credeti ca, intr-o situatie ca asta cand suntem in stare de urgență pe tara, suntem in carantină cu toții, si nu stim ce o sa fie mâine, avem nevoie de aceste investiții?
  Urgenta mare este cum sa trăim si mai ales cum sa fim tratati in spitalele di Galati.
  Intrați în sedinta de urgență si cu banii irositi, momentan, pe infrastructura, si pe care îi dati pe la biserici, cumpărați echipamente ptr. Medici, dotați spitalele cu echipamentele necesare ptr. tratarea bolnavilor cu COVID 9
  Vi se pare normal sa fie folosit ptr. tratarea acestui virus într-un județ destul de mare, spitalul din municipiul Tecuci?
  Este un spital mic fără dotări, fără nimic.
  Faceti ceva , în numele lui dumnezeu, ca vin vremuri grele.
  Avem nevoie de protecție, de medici si asistente.

  Fa

  Raportează
 • postat de Ursu Ioan Miercuri, 25 Martie 2020 12:54 86.124.205.*** Link la comentariu
  4
  13

  Dar pe strada Frunzei în Țig 3 când o să faceți ceva?? Reasfaltati modernizat aici știe ptimaria că oficial avem wc-ul în fundul curții?? Sau aici suntem putini votanți?? Viața liberă să facă un reportaj pe timp de ploaie (dacă poate întra cu mașina).....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.