Amânare | Alocările financiare pentru biserici şi sport, retrase de pe ordinea de zi

Amânare | Alocările financiare pentru biserici şi sport, retrase de pe ordinea de zi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Cele 19 proiecte de hotărâre privind alocarea unor sume de bani de la bugetul local pentru biserici au dispărut din platforma consilierilor locali şi, implicit de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi, 26 martie, cu câteva ore înainte de a începe. De asemenea, nu s-au mai regăsit pe ordinea de zi nici cele 12 proiecte de hotărâre privind finanţarea unor cluburi sportive.

Motivele retragerii le-am aflat de la primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu: "Banii de sport şi cei pentru biserici rămân prevăzuţi în bugetul local cu această destinaţie, doar că nu era oportun momentul unei astfel de alocări. Este doar o amânare. Alocarea banilor va fi analizată într-o şedinţă ulterioară, după ce trecem de această perioadă mai puţin plăcută", ne-a declarat edilul-şef.

Primarul a ţinut să ne asigure că există suficienţi bani în bugetul local, că în mare parte au fost acoperite nevoile şi solicitările primite în timp real de la unităţile spitaliceşti din subordinea municipalităţii şi că nu există probleme în a mai aloca şi alte sume de bani, dacă acestea vor fi necesare.

 

Citit 4712 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2020 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.