Ce notă îşi dă primarul după patru ani de mandat

Ce notă îşi dă primarul după patru ani de mandat
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

„8,5… hai 8,6”, este nota pe care primarul Ionuţ Pucheanu şi-a dat-o singur, pentru patru ani de mandat, în emisiunea „Deschide lumea” de la Realitatea Tv Galaţi-Brăila. Edilul-şef a explicat motivele acestei autoevaluări: „Pentru că perfecţiunea n-a fost atinsă, pentru că mai am mici lucruri unde încă nu am reuşit. Încă fac eforturi şi nu mă las - până când mi-o fi mandatul prelungit, neprelungit” - sigur trebuie să scot şi de acolo nişte bani. E un singur loc de la Guvern de unde încă nu am reuşit, dar în următoarele două-trei luni zic eu că bifez şi de acolo nişte fonduri”.

Trebuie reamintită şi prima notă pe care primarul şi-a acordat-o în iunie 2018, şi despre care aţi putut citi, la acel moment, în ziarul „Viaţa liberă": "Dacă aş fi simplu cetăţean care s-a lovit de problemele din Primărie, cred că mi-aş da undeva un 6 (şase), în momentul de faţă! E o notă reală! Vreţi să fiu lăudărosul de serviciu? Şi eu merg pe aceleaşi străzi! Dacă ar fi să mă iau după cât am muncit, mi-aş da, cu siguranţă, o notă mult mai mare. Ceea ce vă pot garanta e că voi termina acest mandat luând o notă de minimum 8,50, critic fiind".

Importantă este nota pe care i-o acordă gălăţenii, ei fiind beneficiarii lucrărilor edilitare, dar şi cei care plătesc pentru ele.

Citit 3383 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2020 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.