Restaurator pentru Muzeul ”Casa Cuza Vodă”

Restaurator pentru Muzeul ”Casa Cuza Vodă”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După ani de încercări, Consiliul Județean Galați a găsit, în sfârșit, constructor - restaurator pentru Muzeul ”Casa Cuza Vodă”. Potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, de execuția lucrărilor pentru obiectivul de consolidare, restaurare și amenajare Muzeul “Casa Cuza Vodă”, finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 - 2020, se va ocupa firma gălățeană Stiloterm SRL, în parteneriat cu Pelas Company SRL.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este puțin peste 1,9 milioane lei, reprezentând partea de construcții - montaj, organizare de șantier, utilaje, echipamente tehnologice și funcționale, iar durata contractului este de maxim 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Prin act adițional, autoritatea contractantă a prevăzut posibilitatea prelungirii lucrărilor până în anul 2022, proiectul finanțat din bani europeni, încadrându-se, astfel, și în regula n+3, unde n este ultimul an al exercițiului financiar.

Conform datelor financiare depuse la Ministerul Finanțelor Publice pentru anul 2019, compania Stiloterm SRL a realizat venituri totale de 5,78 milioane lei și un profit net de circa 351 mii lei, cu un număr mediu de 21 de salariați.

Citit 2170 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2020 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.