Altă documentaţie, alţi bani

Altă documentaţie, alţi bani

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
5 comentarii

Nu mai puţin de 9.000 de lei fără TVA va plăti Primăria municipiului Galaţi pentru o nouă documentaţie necesară amenajării mult-promisei artere de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri, prin curtea Poliţiei de Frontieră.
Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, municipalitatea tocmai a atribuit direct firmei SC Mapamond SRL din Bacău pentru întocmirea documentaţiei tehnice necesare obţinerii avizului de gospodărire a apelor aferent proiectului de investiţii.
Reamintim că Primăria a solicitat şi tocmai a primit, din partea Guvernului, un răgaz de şase luni pentru a amenaja strada, decizie fără de care terenul pe care drumul ar trebui să-l străbată revenea în domeniul public al statului.

Citit 1815 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 19:30

5 comentarii

 • postat de D.C.? Miercuri, 01 Iulie 2020 18:53 82.137.10.*** Link la comentariu
  2
  1

  Cetatenii din zona au fost intrebati? Vor fi foarte bucurosi sa miroase gazele de esapament emanat de la mastodontii incarcati cu piatra sau cereale? Sau cand vor trepida farfuriile pe masa din cauza traficului greu care va fi pe sub ferestrele lor? S-au epuizat toate variantele privind amplasarea soselei?

  Raportează
 • postat de comunismul Sâmbătă, 27 Iunie 2020 16:51 5.13.153.*** Link la comentariu
  2
  2

  bineinteles din bani publici! ca doar nu o sa plateasca statul! ti-ai gasit!

  Raportează
 • postat de Toma Vineri, 26 Iunie 2020 14:19 83.103.186.*** Link la comentariu
  4
  3

  Nu e un contract cu bani multi, nu e de ciupit nimic, asa ca nu au niciun interes sa urgenteze .

  Raportează
 • postat de Nicu Vineri, 26 Iunie 2020 12:50 82.79.132.*** Link la comentariu
  1
  9

  Oare despre ce vorbim ? Cine a intocmit caietul de sarcini SA PLATEASCA daca a uitat ceva. Vezi Viata Libera 02 Mai 2020:
  “„Se face drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat”, anunţam, în ediţia din 1 octombrie 2019, a ziarului „Viaţa liberă”. În fapt, demarase etapa I a investiţiei - realizarea măsurilor compensatorii pe care Guvernul ni le-a impus înainte de a amenaja drumul. Este vorba despre refacerea împrejmuirii Poliţiei de Frontieră, a porţii, barierei şi a punctului de control acces, la care se adaugă reţeaua de drumuri, amenajarea unei staţii mobile de carburanţi şi a unei rampe de spălare a vehiculelor speciale din dotarea Poliţiei.
  Pentru proiectarea şi execuţia acestora fusese încheiat, încă din 2016, un contract în valoare de 345.060 de lei cu TVA, cu SC Servland SRL. Tot atunci, scriam că lucrările efective la suprastructura de drum, de semnalizare şi siguranţă a circulaţiei precum şi de repoziţionare a conductelor şi instalaţiilor utilitare, a reţelei de apă şi canalizare menajeră şi pluvială vor fi executate de Asocierea Obercons Comp SRL – Constructa Mecanique SRL. Aceasta a câştigat licitaţia organizată de Primărie cu o ofertă de 4.029.939 de lei fără TVA, după ce executantul iniţial, SC Lemacons a renunţat la investiţia pe care o adjudecase în 2016”. Ulterior s-au mai suplimentat 1,7 milioane de lei prin repartizare din imprumutul mult-promiselor autobuze electrice hybrid.
  Mai sunt 5 luni de derogare din partea Guvernului pentru finalizarea investitiei. Mai avem parte de surprise din partea Primariei Galati ? Acum, acum vin alegerile locale si cu ce se va lauda Pucheanu: cu stilpi cu diametrul de 40 cm pe mijlocul trotuarului lat de 1 m pe str. Siderurgistilor, panselute plantate pe faleza, copaci uscati in tot orasul, inlocuit conducta de apa de pe str. Brailei de la Stirex pana la banci in mai mult de 1 an, etc, etc,

  Raportează
 • postat de hahaha Vineri, 26 Iunie 2020 11:06 194.105.20.*** Link la comentariu
  4
  20

  Alti bani - alta distractie ! Distractia a lor - banii, ai nostri !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.