Un nou lider la Pro România Galaţi

Un nou lider la Pro România Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

După cum „Viaţa liberă” anticipa, senatorul Nicolae Marin a fost numit preşedinte al organizaţiei judeţene Pro România Galaţi, în locul deputatului Eugen Durbacă, politician care a părăsit această formaţiune politică.
Numirea a fost făcută publică printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a senatorului. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai organizaţiilor locale, de femei, tineret, de antreprenori, dar şi simpli membri de partid.
„Mă bucur că toți responsabilii zonali au răspuns apelului meu și Pro România este pe baricade, se pregătește de alegeri. Vom demonstra că se poate și la Galați altfel de politică!”, a anunţat senatorul Nicolae Marin.

Citit 1608 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:32

2 comentarii

 • postat de D
  Vineri, 26 Iunie 2020 20:45
  188.26.124.***
  Numai oameni de "calitate" conduc partidele din Galati. Dar, domnul acesta, parcă întrece pe oricine. Sper să dispară după alegeri si cel și partidul său.
  2
  13
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Vineri, 26 Iunie 2020 19:57
  89.136.0.***
  Poate ca alegatorii vor da un semnal acestor profitori permanenti. Este drept ca nu prea stii cu cine sa mai votezi. Dar cu formatiunie durbaciste si psd (mai ales) nu se pune problema. Cat despre dreapta, dumnezeu cu mila. Si aici ”ciolanul” este mai dulce decat interesul national de unificare si promovare a valorilor reale. Oportunisti si politruci peste tot. Era o varianta cu japonezi, dar putin probabil sa fie ei interesati. Si iarasi romanii sunt pusi sa aleaga intre raul cel mai rau si ... incompetenta, indolenta, nepotism. Ce poti alege intre psd si psd-stii ideologici din toate celelate partide? Pe aceasta cale pot lansa chiar o provocare! Cine din exponentii si formatiunile aflate in competitie ma poate convinge (nu ca persoana unica) sa votez ceea ce reprezinta, poate castiga alegerile. Repet, nu cu votul meu personal. Problema este cum ma convingi pe mine 10-12 milioane de alegatori sa te votez?!
  2
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.