Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe DJ 251A, între localităţile Drăguşeni şi Fundeanu, tocmai s-a turnat și cel de-al doilea strat de asfalt, potrivit informațiilor transmise pe pagina de socializare de președintele Consiliului Județean, Costel Fotea. De altfel, drumul care leagă localităţile Corod - Blânzi - Brătuleşti - Nicopole - Fundeanu - Drăguşeni este în plin proces de modernizare. A fost consolidată şi refăcută infrastructura, s-au reabilitat podurile şi podeţele, s-au construit şanţuri din beton şi rigole carosabile, s-au amenajat căi de acces la proprietate, iar pe opt kilometri de drum s-a turnat deja şi asfaltul.
Totodată, asfaltarea de pe DJ 255 continuă, pe porţiunea dintre localităţile Fârţăneşti şi Cuca. Se toarnă deja cel de-al doilea strat de asfalt, cel de uzură, pe tronsonul care până acum câteva luni era din pământ. Practic, drumul a fost amenajat de la zero, iar acum se poate circula pe el în condiţii bune. Asfaltarea va continua şi săptămâna viitoare. Acest tronson face parte dintr-un amplu proces de modernizare a 35 de kilometri de pe DJ 255, pe ruta Pechea - Suhurlui - Rediu - Cuca - Fârţăneşti - Măstăcani.
Cele două drumuri județene sunt modernizate și reabilitate cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, iar valoarea cumulată a lucrărilor este de peste 106 milioane de lei.

Citit 1479 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2020 17:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro